Hava Durumu

Büyük ödül

BYEGM tarafından ‘en iyi yerel gazete’ seçilen Bursa Hakimiyet, başarısını ödülle taçlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2012 03:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2012 03:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyük ödül

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün 92. kuruluş yıldönümünde Anadolu Basınını Özendirme Yarışması'nın ödül töreni de Bursa'da yapıldı. Her yıl düzenlenen yarışmada bu yıl 8 dalda toplam 42 yerel medya mensubu ödül aldı. Bu yılki yarışmaya 166 eser ve 16 yerel gazete katıldı. Yarışmaya Türkiye'nin 81 ilinden katılan basın mensuplarından dereceye girenlere ödülleri verildi.


Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde Bursa'nın nabzını tutan Bursa Hakimiyet Gazetesi de mansiyon ödülüne layık görüldü. Ödülü, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün aldı.


Haber, araştırma, mizanpaj, röportaj, fotoğraf gibi dallarda dereceye girenlere ödülleri; Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından verildi. Tören sırasında Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlükleri ile telekonferans bağlantısı yapıldı. Arınç'ın, Basın Yayın ve Enformasyon Diyarbakır İl Müdürü Melih Akaslan ile yaptığı görüşme ilginç diyaloglara sahne oldu. Bülent Arınç, Akaslan'a, "Keyfette hoşe" diye seslendi.


Rabia DENİZ


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.