Hava Durumu

Çağlar Şahin Akbaba kendini savundu: "İşe yarıyor"

Yeşil Beyazlı takımın genç file bekçisi Çağlar Şahin Akbaba, maçlarda topla oynamasının oyun planından kaynaklandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2019 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2019 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çağlar Şahin Akbaba kendini savundu: "İşe yarıyor"

OYUNUN İÇİNDE HİSSEDİYORUM

Bursaspor kalecisi Çağlar Şahin Akbaba bu sezon uyguladıkları sistemin işe yaradığını söyledi. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde soruları yanıtlayan Akbaba "Bana önde oynuyor, kendine çok güveniyor diye eleştiriler geliyor. Ama maçlarda en az 4-5 pozisyon benim oyuna soktuğum toplardan oluyor. Önde olduğum anlarda gol de yemedik. Gol de yiyebilirim ama takıma daha fazla katkıda bulunuyorum. Bu sistem işe yarıyor. Ben de kendimi oyunun içinde hissediyorum." diye konuştu.

NE İLK NE DE SON GOL OLACAK

Bursaspor'da şu ana kadar iyi bir dönem geçirdiğini belirten Çağlar Şahin Akbaba, "İyi performans geçirmem takımla alakalı. Ne kadar az pozisyon gelirse o kadar iyi gözükürüm. Benim açımdan her şey iyi gidiyor. Eksiklerimiz var tabii ki. Boluspor maçında yediğimiz son dakika golü bizi üzdü. Bu gol ne ilk yediğimiz gol olacak ne son. Benim açımdan da iyi geçen maçlar oldu. Biz camiamıza söz verdik. İnşallah sezon sonunda takımı Süper Lig'e çıkaracağız." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.