Hava Durumu

Caleb Ekuban transferi için büyük kapışma!

Trabzonspor'un Ganalı santrforu Caleb Ekuban hakkında ülkesinden gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi. İki Avrupa kulübünün golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için yarış hâlinde olduğu öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2020 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2020 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Caleb Ekuban transferi için büyük kapışma!

Trabzonspor'un Ganalı santrforu Caleb Ekuban, bu sezon Bordo Mavililer ile çıktığı 33 maçta 10 kez fileleri sarmış ve 11 de asist kaydetmişti. Bonservisi geçtiğimiz yaz Leeds United'dan alınan ve başarılı performansıyla göz dolduran 26 yaşındaki golcü futbolcuyla ilgili ülkesinden gelen son haberler ise gündeme bomba gibi düştü.

GHANA Soccer Net adlı internet sitesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde Fırtına ile iki yıllık daha mukavelesi bulunan yıldız ismi La Liga ekibi Celta Vigo ile Serie A kulübü Lazio'nun istediğini yazdı. Haberde Celta Vigo'nun hocası Oscar Garcia Nunyent'in yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmak istediği ve Iago Aspas'ın hücumdaki partnerliği için Ekuban'ı en iyi tercih olarak gördüğü belirtildi.

Güncel piyasa değeri 3.2 milyon euro olarak gösterilen Ekuban için Trabzon yönetiminin ne kadar bonservis talep edeceği ise büyük merak konusu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.