Hava Durumu

Çalışmaya çıktı maçta oynadı

Yeşil Beyazlılar’ın kadrosuna katmak istediği Kolo Toure, Manchester City’nin sabah antrenmanında yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2012 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2012 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çalışmaya çıktı maçta oynadı

Avusturya’nın Tirol şehrinde bulunan Seefeld’de yaptığı kampta bulunan Manchester City’de Toure çalışmaya katılırken, akşam saatlerinde Al Hilal ile oynanan mücadelenin de ikinci yarısında oyuna girdi. Manchester City karşılaşmayı 1-0 kaybetti.

 

Şartlar görüşülüyor

Bursaspor’un Kolo Toure’ye ödeyeceği rakam yavaş yavaş netleşiyor. Yeşil Beyazlılar’ın yıldız oyuncuya yıllık 2 milyon 300 bin avro ödeyeceği öğrenildi. Timsah’ın ayrıca Toure ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağı da gelen haberler arasında…

 

İsim ve şirket karmaşası

Sky Sports FutureGen Sports’a bağlı çalışan Saif Rubie’yi Kolo Toure’nin menajeri olarak gösterse de Fildişi Sahilli futbolcu Stellar Football şirketine bağlı. Gareth Bale, Ashley Cole, Joe Hart, Darren Bent gibi ünlü oyuncuların bağlı olduğu menajerlik şirketinde ise yetkili olarak David Manasseh, Jonathan Barnett ve Ertan Göksu gözüküyor. Şirketin Türkiye ayağından sorumlu olan ve Toure’nin kendilerine bağlı olduğunu doğrulayan Göksu, Bursa Hakimiyet’in sorularını yanıtlamaktan kaçınırken; “Transfer ile ilgili son durumu Manchester City’li yetkililere sorun. Biz bilgi veremiyoruz” dedi.

 

Kamat’tan haber yok

Kolo Toure transferini görüşmek üzere iki gün önce danışman Metin Korkmaz ile birlikte Viyana’ya giden Erkan Kamat’a ulaşılamaması sıkıntı yarattı. Basın mensuplarının yanı sıra kulüpten yetkililer de Kamat’a ulaşamadı.
 

 

BHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.