Hava Durumu

Camdaki Kız'ın sezon finalinde gizemli adam!

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız, dün akşam yayınlanan bölümüyle birlikte sezon finali yaptı. Şahane bir düğün töreniyle Nalan'la evlenmeye hazırlanan Sedat, peşini bırakmayan Cana ile öpüştü. Feride o anlara şahit olurken; Cana'nın saçlarını çekerek hesap sordu. Düğünün ardından korktuğu için sığındığı annesinin kapıyı yüzüne kapatmasıyla şok yaşayan Nalan'a ise Hayri isminde biri destek oldu. Hayri'nin kim olduğu ise gelecek sezon ortaya çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Camdaki Kız'ın sezon finalinde gizemli adam!

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek'in başrolünü paylaştığı Camdaki Kız dizisi dün akşam sezon finali bölümüyle ekrana geldi.

SEDAT, DÜĞÜNÜNDE YASAK AŞKIYLA ÖPÜŞTÜ

Koroğlu ve İpekoğlu Ailesi'nin günlerdir heyecanla hazırlandıkları düğün, Cana'nın Sedat'ın peşini bırakmamasıyla adeta kabusa döndü. Cana, pes etmeden Sedat'a mesaj attı ve görüşmek için elinden geleni yaptı. Düğün günü daha fazla dayanamayan Sedat, yasak aşkı Cana ile öpüştü. İstemeden o anlara şahit olan Gülcihan ise baygınlık geçirdi.

FERİDE, CANA'NIN SAÇLARINA YAPIŞTI

Cana ile Sedat'ı yan yana gören Feride ise adeta çılgına döndü. Feride Cana'yı saçlarından tutarak hırpaladı ve Sedat'ın peşini bırakmasını istedi.

NALAN, ANNESİNDEN BEKLEDİĞİ DESTEĞİ GÖREMEDİ

Düğünün ardından eşi Sedat'la birlikte kaldıkları odaya giden Nalan, yıllardır annesinin baskısıyla yaşadığı korkular nedeniyle zor anlar yaşadı. Nalan, Sedat'ın yanından ayrılarak ailesinin kaldığı odaya gitti ve annesinden onunla konuşması için yardım istedi. Ancak Feride, "Sen o artık o aileyle aitsin. Kocanın yanına git" diyerek Nalan'ın yüzüne kapıyı kapattı.

HAYRİ'DEN NALAN'A DESTEK

Annesinin sözlerinden sonra gözyaşlarına boğulan Nalan, yere yığıldı. Nalan kapının önünde gözyaşları içindeyken, kartlığında Hayri yazan bir otel görevlisi Nalan'ın omzunu şalla örttü. Nalan'a yardım eden Hayri'nin kim olduğu ise yeni sezonla ortaya çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.