Hava Durumu

Camdaki Kız sosyal medyaya damga vurdu

Camdaki Kız ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu'nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı "Camdaki Kız"ın ilk sahneleri sosyal medyada gündem oldu. Annesi tarafından katı kurallara maruz kalan Nalan'ın geçmişte yaşadığı olayı hatırlayarak korkulu anlar hissetmesi dikkat çekerken; evli ve çocuklu bir kadına aşık olan Sedat'a uygulanan evlilik baskısı da ekranlara damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2021 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2021 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Camdaki Kız sosyal medyaya damga vurdu

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği iddialı projesi Camdaki Kız'ın ilk bölümü 8 Nisan Perşembe akşamı ekran macerasına başladı.

Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakteri dizinin ilk sahnesi ile sosyal medyaya damga vurdu. Annesi Feride ile Nalan arasında geçen diyalog izleyenleri derinden etkiledi. Küçük yaştan beri kıyafetlerinden beslenmesine kadar annesinin baskılarına maruz kalan Nalan'ın, ilk regl olduğu gün annesinin erkekler ve namus konusunda verdiği öğütleri hatırlaması etkileyici anlara neden oldu.

Evli ve çocuklu bir kadına aşık olan Sedat''ın babası Rafet tarafından evlendirilmek istemesi ilk bölümde heyecan yarattı.

İLK SAHNE SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kızı Nalan'ı banyodan sonra giydiren Feride'nin katı tavırları merak uyandırırken, Nalan'ın geçmişte yaşadığı ve sır gibi sakladığı travması ilk sahnede bazı ipuçlarını verdi.

Geçmişi hatırlayan Nalan'ın ilk regl olduğu döneme gittiği anda annesinin, "Bunu da giyeceksin. Her genç kıza bu yaşlarda başlar. Namusunla evlenene kadar bu giyilecek." diyerek telkinde bulunması ekranlara geldi.

Kızına sıkı bir korse giydiren anne Feride'nin, "Kendini erkeklerden korumalısın. Nikah memurunun karşısına çıkana kadar kimsenin sana dokunmasına izin vermeyeceksin. Eğer öyle bir şey yaparsan, seni evlatlıktan reddederim. Benden gizli bir şey yaparsan nasıl olsa duyarım, sana dünyayı zindan ederim." sözleri ilk bölümde yer alan çarpıcı gelişmelerden oldu.

RAFET'TEN SEDAT'A EVLİLİK BASKISI

Nalan'ın çalıştığı şirketin genç veliahdı Sedat, kendisinden yaşça büyük ve evli bir kadın olan, sosyetik güzel Cana ile uzun yıllardır yasak bir ilişki yaşamaktadır. Şirketin sahibi ve Sedat'ın babası olan Rafet Koroğlu, yıllarca didinip kurduğu Koroğlu imparatorluğunun itibarının, şımarık oğlu Sedat tarafından lekelenmesine izin vermeyecektir. Rafet, Sedat'ı Cana'dan ayırmak için, onu zorla başka biriyle evlendirmeye karar verir.

DÜNYADA SADECE YASEMİN KALSA YİNE EVLENMEM

Sedat'ın kendisinden yaşça büyük ve evli bir kadın olan, sosyetik güzel Canan ile beraber olduğunu öğrenen babasının hamlesi Sedat tarafından kabul görmez. Annesi ile konuşan Sedat dünyada sadece Yasemin kalsa yine de evlenmeyeceğini dile getirir. Ancak aldığı tepki hiç de istediği cinsten olmaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.