Hava Durumu

Can Yaman ile Diletta Leotta'nın yeni aşk yuvasından ilk fotoğraf

Ünlü oyuncu Can Yaman ile spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta, Roma'da birlikte yaşayacakları yeni evlerinden ilk fotoğraflarını paylaştı. Ünlü çiftin yakında nikah masasına oturması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2021 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2021 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Can Yaman ile Diletta Leotta'nın yeni aşk yuvasından ilk fotoğraf

Oyuncu Can Yaman ile sunucu Diletta Leotta, İtalya'nın Roma kentindeki yeni evlerinde mutluluk pozu verdi. Yaman ile Leotta'nın keyfinin bir hayli yerinde olduğu gözlendi.

Sakal ve saçlarını uzatan Can Yaman'ın bu hali sevenlerini şaşırttı. Yaman'ın hayranları, "Kendini bu kadar salmasaydın keşke" ve "Eski Can Yaman'ı görmek istiyoruz" yorumlarında bulundu.

İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Can Yaman, Sandokan dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

YILIN SÜRPRİZ AŞKINDA ÖNEMLİ GELİŞME

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Diletta Leotta'ya romantik bir evlilik teklifinde bulunan Can Yaman, evlilik yolunda bir adım daha attı.

Yaman, gönlünü kaptırdığı İtalyan güzelin annesi Ofelia Castorina ile tanıştı.

İlişkilerinde attıkları her adım magazin gündeminden düşmeyen ikili, anne tanışmasının ardından Diletta Leotta'nın memleketi Katanya'ya gitti.

500 BİN TL'LİK EVLİLİK TEKLİFİ

31 yaşındaki Can Yaman, kendisinden iki yaş küçük İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'nın annesi Ofelia Castorina'nın desteğiyle romantizmi gökyüzüne çıkarmış, bir uçak kiralayıp "Diletta benimle evlenir misin? Seni çok seviyorum. Can" yazılı pankartı, İtalya'nın başkenti Roma semalarında gezdirmişti.

Mairoi plajındaki eski bir gözetleme kulesi olan tarihi lokantayı kapatan, uçak kiralayan Can Yaman, tüm bu organizasyon için servet harcadı. Toplam 500 bin TL'ye 'Evet' yanıtını aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.