Hava Durumu

Çelik’ten sert uyarı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile arasını bozmak isteyenlerin amacına ulaşamayacağını belirten Bakan Çelik, bu kişilere mesaj gönderdi: Herkes haddini bilsin ve işine baksın.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2012 02:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2012 02:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çelik’ten sert uyarı

AS TV'de yayınlanan Satırbaşı özel programında AS TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Boztürk'e konuk olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bursa İl Kongresi öncesinde yaşananları değerlendirdi. Kongre öncesinde kendisi hakkında birçok şeyin yazılıp çizildiğini hatırlatan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, "Ben kongre süreçlerine hiç müdahil olmadım. Çok şey yazıldı, çizildi. Yok efendim akşam gelecek, sabah gelecek onunla bununla görüşecek. Çok dedikodum yapıldı. Dedikodu meraklısı insanlar var Bursa'da. Gönül arzu eder ki bu insanlar benimle yüzleşebilsinler" dedi.


ÇİRKİN YORUMLAR OLDU

Hiçbir delege ile kongre hakkında bir görüşme yapmadığının altını özellikle çizen Bakan Çelik, "Bu dedikoduların ardından kongreye katılmadım. Hatta telgraf bile göndermedim. Çünkü biliyorum ki bazı insanlar bu telgrafı bile bir yerlere çekmeye çalışacaktı. Sonuçta ben Urfa milletvekiliyim. Ama Bursa'da da kimse ile bir sorunum yok. Buna rağmen yapılan çirkin yorumlar oldu. Basın yoluyla yapıldı hatta siyasiler bile bu işe karıştırıldı. Neticede ise bir müdahalemizin olmadığı görüldü" diye konuştu. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile arasını bozmak isteyenler olduğuna da değinen Çelik, "Bülent Arınç ile aramızı bozmaya çalışanlar bu heveste olan insanlar var. İşte bunları yapanlar dedikodu yapanlardır, parti içerisinde huzursuzluk çıkarmaya çalışanlardır. Lütfen herkes haddini bilsin. Herkes konumunu bilsin. Bu partiye daha çok şey katar" diye ekledi.


FARUK ÇELİK RÜYASINA YATMAYIN

Kongre sürecinde yaşanan olumsuz tablonun ve dedikoduların ardından adının olur olmaz zikredilmemesi için Bursa'ya gelip giderken bile çok dikkat ettiğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Bursa'da bazı arkadaşların rahatsız olmaması adına sessiz sedasız gelip gidiyorum. Huzursuzluk kaynağı olmayayım diye ona bile dikkat ediyorum. Ama zaman her şeyin ilacıdır sabır çok güzel bir şeydir. Yanlışı kimsenin yapmamasını dilerim" dedi. Bazı tipler var, yatıp kalkıp rüyalarında Faruk Çelik'i görmek istiyor' diyen Bakan Çelik, "Bunlar bu huyundan vazgeçsin. Açık konuşayım ben Bursa'da doğdum, siyasete atıldım. Kentin en ücra köşelerinde bile ulaşmadığım insan kalmadı. Herkes rahat olsun işine baksın. Bursa'da yapılacak çok iş var. Planlı programlı olarak herkes yapılacak bu hizmetlere odaklansın" diye konuştu.


Bekir Uğur GÜR
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.