Hava Durumu

Cenk Tosun'dan transfer açıklaması!

Everton'da forma giyen Cenk Tosun, F.Bahçe ile iddiaları ilgili olarak "Transferimle ilgili sakatlık sürecinde hiç kimseyle görüşmedim. Zaten iyileşmeden hiçbir yere gidemem. Bir kulüp beni alsa bile devre arasına kadar oynatamaz. Niye alsınlar? Eğer hoca beni istemezse o zaman başka bir takıma giderim. Önceliğim Avrupa" açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2020 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2020 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cenk Tosun'dan transfer açıklaması!

Premier Lig ekibi Everton'da forma giyen Cenk Tosun'a ASpor'a yaptığı açıklamada önceliğinin Avrupa'da kalmak olduğunu söyledi.

İşte milli forvetin sözleri: "Transferimle ilgili sakatlık sürecinde hiç kimseyle görüşmedim. Zaten iyileşmeden hiçbir yere gidemem. Bir kulüp beni alsa bile devre arasına kadar oynatamaz. Niye alsınlar? Eğer hoca beni istemezse o zaman başka bir takıma giderim. Önceliğim Avrupa. Sakatlık sürecimde kimseyle görüşmedim.

"Türkiye'ye geri dönmek için çok erken"

Sakatlığımın geçmesine tam olarak 1,5 ay var. Devre arasına kadar Everton'da oynayabileceğim kadar oynayacağım. Önceliğim Avrupa'da kalmak olacak. İnsanlardan çok güzel tepkiler alıyorum. Türkiye'ye dönmemi isteyen de çok ama geri dönmek için çok erken.

'Kendimi iyi hissediyorum'

Bir an önce iyileşip 2021 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda olmak istiyorum. Everton'da forma rekabeti çok yüksek. Forma şansı az bulduğum için Crystal Palace'a gittim. Sakatlığımın üzerinden 6 ay geçti. Kendimi iyi hissediyorum. 1-1,5 ay sahada çalışmalar yapıyoruz. Fizik anlamda hazır olmak için çalışmalarımı sürdürüyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.