Hava Durumu

Ceylan'dan: Sensiz geçen bir yıl bize hiç güneş doğmadı

Ünlü türkücü Ceylan, geçen yıl kaybettiği yeğeni Nazlıcan Arkan'la ilgili sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2020 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2020 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ceylan'dan: Sensiz geçen bir yıl bize hiç güneş doğmadı

Ceylan'ın yeğeni Nazlıcan Arkan, geçtiğimiz yıl aralık ayının başında rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Pankreas iltihabı teşhisi konulan Nazlıcan, günlerdir yoğun bakımda kalmıştı. Yaşam mücadelesi veren 25 yaşındaki Arkan, hayatını kaybetmişti. Yeğeninin cenazesinde konuşan Ceylan ise gözyaşlarını tutamayarak "Analar varken çocuklar ölmemeli. Biz ölecektik, oraya girecektik yavrum Nazlıcan. Herkes namaza gitsin lütfen" demişti. Bugün yeğeni Nazlıcan'ı ölümünün birinci ölüm yıl dönümünde anan Ceylan, yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.

"Melek oldun Nazlıcan'ım"

Ceylan, paylaşımında "Sensiz geçen bir yıl boyunca bize hiç güneş doğmadı teyzem. Yüreğimin sızısı en büyük yaram Nazlıcan'ım kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim. Tarifi imkansız bir acı, ateş içinde gün geçtikçe daha da büyüyor. Mekanın cennet olsun, nur içinde uyu nazlı kızım" dedi. Ünlü şarkıcı yeğeninin birkaç pozunu, "Ellerimizden kayıp gittin melek oldun Nazlıcan'ım" notuyla paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.