Hava Durumu

Cezaevinden firar eden zanlı Bursa'da yakalandı

Kocaeli'nin Karamürsel Cezaevi'nden önceki gece firar eden 4 tutukludan birisi, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Orhangazi ilçesindeki operasyonuyla yakalandı. Zanlılardan birinin daha bölgede olduğu ihbarı üzerine çok sayıda komando ve köpekli tim bölgeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2012 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2012 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cezaevinden firar eden zanlı Bursa'da yakalandı
Alınan bilgiye göre, önceki gece Karamürsel K 2 Kapalı Cezaevi'ndeki dört tutuklu, gardiyanı bağlayıp darp ettikten sonra tuvalet penceresinden firar etti. Tolga K., Yılmaz T., Levent K. ve Umut K. isimli tutukluları yakalamak için güvenlik güçleri alarma geçti. Karamürsel'den 20 kilometre yürüyen ve dağları aşan 2 firari, Orhangazi'nin Üreğil köyü yakınlarında fark edildi. Köylülerin gece yarısı durumundan şüphelenip, terörist zannettikleri şahıslar için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. İl Jandarma Komutanlığı'ndan komando ve kokuya duyarlı köpekli timlerin yanısıra, İznik ve Orhangazi İlçesi'nden de toplam 100 kişilik timler sevk edildi.
Zanlılardan 30 yaşındaki hırsızlık ve sahtecilik suçundan kayıtlı Yılmaz T. köy arazisinde kıskıvrak yakalandı. Yılmaz T. ile birlikte kaçan bir arkadaşının daha bölgede olduğu bilgisi üzerine arama çalışmaları sürdürülüyor. Yakalanan Yılmaz T.'nin sağlık kontrolünün ardından Karamürsel ekiplerine teslim edileceği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.