Hava Durumu

CHP Bursa İl Başkanı Karaca mazbatasını aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığına seçilen İsmet Karaca, mazbatasını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2020 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2020 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP Bursa İl Başkanı Karaca mazbatasını aldı

HABER / Merve ÖZDEMİR

9 Şubat'ta yapılan CHP Bursa 37. Olağan Kongresinde başkanlığa seçilen İsmet Karaca mazbatasını aldı. CHP İl Başkanlığına gelen CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'ya bazı yönetim kurulu üyeleriyle eski milletvekili Kemal Demirel eşlik etti.
İsmet Karaca, il başkanlığında yapılan törenle görevi Hüseyin Akkuş'tan devraldı. Sonrasında konuşma gerçekleştiren Karaca , "Bu bir zafer değil, yeni dönemin başlangıcıdır. Kongrelere de ben ve arkadaşlarım bizi seçmeleri değil, görev vermelerini istedik. Örgütümüz bu görevi bize verdi. Bugün itibariyle ben yok, biz varız. Hep birlikte çalışacağız. Tek yapacağımız şey birbirimize destek olmak.Bizim çalışmaktan başka yapacağımız bir şey yok. Geçtiğimiz kongremiz muhalefetteki son kongremizdi. 38'inci olağan kongremiz CHP iktidarında olacaktır" şeklinde konuştu.

AKKUŞ'TAN KARACA'YA TEBRİK

Hüseyin Akkuş, yaptığı kısa konuşmada, İsmet Karaca'ya iki yıllık görevinde başarılar dilerek, "Bizler geçmiş dönem yönetim kurulu üyeleri olarak, kendine ve arkadaşlarına başarılar diliyoruz. Her şey gönlümüzce olsun, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarın buluşalım. Her daim biz ve arkadaşlarımız bu yolda varız. Dışarıya karşı da birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz" dedi. Tören sonunda hediyeleşme takdimi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

BAŞKANLAR BİRLİKTE EL KALDIRDI

Çiçek ve plaketlerin verilmesinin ardından, başkanlar birlikte el kaldırarak birlik ve beraberlik görüntüsü sergiledi. İsmet Karaca başkanlığında yönetim kurulu ilk toplantısında görevlendirmeleri tamamlayarak çalışmalarına başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.