Hava Durumu

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın'dan bayram mesajı

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın Bursa Hakimyet'e yaptığı açıklamada bayram tebriğinde bulunurken "bayramın Ulusumuza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2020 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2020 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın'dan bayram mesajı

HABER | Merve ÖZDEMİR

Bu yıl Coronavirus nedeniyle Ramazan bayramını tedbirler kapsamında evde geçireceğimiz günler bugün itibariyle başlarken CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın'dan Ramazan bayramı tebriği geldi.

Başta Bursalılar olmak üzere herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Vekil Aydın, "Toplumsal yaşamımıza önemli yeri olan, bizlere güzel duygular yaşatan bir bayramı daha hep birlikte karşılamanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Bu bayram evlerde olsak, yakınlarımızı ziyaret edemezek bile, değişmeyen hoşgörü, sevgi, umut ve coşku içindeyiz.Bayramlar, sevginin yoğun yaşandığı, umut ve coşkunun doruğa çıktığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Son dönem bize gösterdi ki; Türkiye'nin çağdaş uygarlığın güçlü ve yapıcı ortaklarından biri durumuna gelmesi için çok çalışmalı, sorunlarımızı toplumsal uzlaşma sağlayarak çözüme kavuşturmalı, eksikliklerimizi tamamlamalı, dünyayla bütünleşme yolunda hızla ilerlemeliyiz. Türk Ulusu dilini, kültürünü, ulusal değerlerini koruyarak Yüce Atatürk'ün koyduğu çağdaş hedeflere yürüyüşünü sürdürecek, bizi aydınlık yolumuzdan kimse döndüremeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutluyor; bayramın Ulusumuza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum' açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.