Hava Durumu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Bursa'ya geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları, yerel seçim öncesi parti teşkilatı ile buluştu. İl Başkanı Metin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9 Ocak'ta Bursa'ya geleceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2013 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2013 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Bursa'ya geliyor

Bursa Büyükşehir ve ilçelerindeki belediye başkan adayları ile partinin ilçe başkanları bir araya geldi. CHP il başkanlığında düzenlenen toplantıya, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, CHP İl Başkanı Metin Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin ve ilçe belediye başkan adayları bir araya geldi. Toplantıda 30 Mart seçimleri öncesi CHP'nin yol haritası masaya yatırıldı. CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP'nin 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde iddialı olduğunu belirterek, "Bursa merkez ve ilçelerde sosyal demokrat belediyecilik anlayışını geri getireceğiz ve tüm halkımızın beklentisi olan hizmetleri vermenin heyecanını yaşayacağız" dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAYLARI TANITACAK

Metin Çelik, 17 ilçe ve büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının 9 Ocak 2014 perşembe günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla tanıtılacağını ve bu toplantın Atatürk Merinos Kongre Kültür merkezinde gerçekleşeceğini belirtti.

17 Aralık tarihinden sonra gerçekten Türkiye'de yaşanan sürecin ne kadar vahim olduğunu yakından takip ettiklerini söyleyen Çelik, "Bu ülkede sosyal demokrat siyasal anlayışın ve belediyeciliğin ülkenin en ücra köşesine kadar uygulanması gerekliliğini de hepimiz biliyoruz. Bu bilinç içindeyiz. Belediye başkan adaylarımız ve ilçe örgütlerimizle fikir alışverişinde bulunacağız. Belediye başkan adaylarımızın projeleri, yapılması gereken çalışmaları konusunda detaylı konuşacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.