Hava Durumu

CHP'li Hüseyin Aygün Bursa'da konuştu

"Meclis'te fikirler yarışmaz, müzakere yapılmaz, partilerin hem kendi içinde hem de Meclis'te bir fikir hürriyeti ve bunun oluşturduğu zengin bir ortam olmazsa insanlar sadece küfür etmeye, şiddet uygulamaya başlar"

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2013 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2013 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'li Hüseyin Aygün Bursa'da konuştu

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, "Meclis'te fikirler yarışmaz, müzakere yapılmaz, partilerin hem kendi içinde hem de Meclis'te bir fikir hürriyeti ve bunun oluşturduğu zengin bir ortam olmazsa insanlar sadece küfür etmeye, şiddet uygulamaya başlar" dedi.

Bursa Dersimliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin yeni binasının açılış törenine katılan Aygün, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul'da Gezi Parkı odaklı gelişmelerle ilgili yargılanan bazı kişilerin serbest bırakılması kararını olumlu karşıladığını söyledi.

Yargının özelliğini, bağımsız ve tarafsız olmak diye nitelendiren Aygün, "Bu olayda baret, motorcu kaskı gibi delillerle savcı, ağır cezalar istiyordu ama meğerse İstanbul'da bir bağımsız ve tarafsız hakim varmış. Davayı sona erdirdi. Onları kutluyoruz" ifadesini kullandı.

Bir gazetecinin, TBMM Genel Kurulu'ndaki küfürlü tartışmalarla ilgili sorusu üzerine Aygün, "Meclis'te fikirler yarışmaz, müzakere yapılmaz, partilerin hem kendi içinde hem de Meclis'te bir fikir hürriyeti ve bunun oluşturduğu zengin bir ortam olmazsa insanlar sadece küfür etmeye, şiddet uygulamaya başlar" diye konuştu.

Törene, merkez Nilüfer ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile bir grup vatandaş katıldı. -

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.