Hava Durumu

CHP'li vekilden Metin Akpınar'a kınama

Metin Akpınar hakkında açılan soruşturmaya ilişkin Meclis'te konuşan CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, "Metin Akpınar'ı kınıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2018 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2018 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CHP'li vekilden Metin Akpınar'a kınama

Bir televizyon programındaki sözlerin nedeniyle Metin Akpınar hakkında, Cumhurbaşkanı'na hakaretten ve darbe çağrısı yapmaktan soruşturulma açılmıştı. Karayolları Trafik Kanununda değişiklik öngören torba yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerinde söz alan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, "Metin Akpınar'ı kınıyorum" diye konuştu.

"İKİSİNİ DE KINIYORUM"

TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda Metin Akpınar'a açılan soruşturma tansiyonu yükseltti. Yaşanan tartışmalar üzerine söz alan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, şu şekilde konuştu:

"Metin Akpınar'ı kınıyorum, sözlerine katılmıyorum ama Cumhurbaşkanı'nın konuşmasından sonra onu oraya gönderenleri de kınıyorum. İkisini de kınıyorum"

METİN AKPINAR NE DEMİŞTİ?

Metin Akpınar, katıldığı bir televizyon programında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bireylerin özgür iradesiyle geleceklerini tayin edebildikleri bir rejim demokrasidir. Bizim polarizasyondan bu kargaşadan kurtulabilmemizin tek çaresi de demokrasi diye düşünüyorum. Oraya ulaşabilirsek ne ala, kavga dövüş olmaz, biz bu işin içinden çıkarız. Ulaşamazsak her faşizmin olduğu gibi, karşılaştığı gibi belki liderini ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki adı geçen başka liderlerin yaşadığı gibi kötü sonlar yaşayabilir, ama bize yazık olur, biz harap oluruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.