Hava Durumu

Çilingiri olacak!

Koronavirüs nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendiren Serdar Özkan yeniden takıma dönmek için gün sayıyor. Oynayacak duruma gelen 33 yaşındaki krampon, kalan 6 maçta İbrahim Üzülmez'in en büyük kozu durumunda.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2020 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2020 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çilingiri olacak!

TRANSFERİNİ BİZZAT İSTEDİ

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez Yeşil Beyazlı takımda göreve gelir gelmez yönetime verdiği transfer listesinde ilk Serdar Özkan'ın ismini yazmıştı. Antalyaspor'la sözleşmesi devam eden tecrübeli krampon Üzülmez'in istediğini geri çevirmeyerek ara transfer döneminde Yeşil Beyazlı kulüple 1,5 yıllık sözleşme imzalamış, yeni takımının Antalya kampına katılmıştı. Bursaspor'a çabuk uyum sağlayan Serdar Özkan, takımın ofans hattının en önemli silahı olduğu dönemde yaşadığı sakatlıkla büyük bir şok yaşamıştı.

ÜZÜLMEZ TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

Altay maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı açıklanan Serdar Özkan'ın iyileşme sürecini tamamladığı ve takımla birlikte antrenman yapacak düzeye geldiği bildirildi. Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in de tecrübeli kramponla telefonla bir görüşme gerçekleştirerek kendisine çok güvendiğini söylediği kaydedildi. Serdar Özkan gol yollarında sıkıntı çeken Yeşil Beyazlılar'da kalan 6 maçta Üzülmez'in kapalı savunmaları açma noktasında en büyük kozu olacak. 33 yaşındaki futbolcu Bursaspor'da 5 maçta 1 asist yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.