Hava Durumu

Çıplaklık tartışmalarıyla gündeme gelmişti! Kampanya başlatıldı

Netflix'in fırtınalar estiren yeni dizisi Bridgerton'un başrol oyuncusu Rege Jean-Page, diziyle birlikte inanılmaz bir hayran kitlesi edindi. Sadece aktörün hayranları değil 007 serisinin hayranları da sosyal medyada başlattıkları kampanya ile Daniel Craig'in yerine Rege Jean-Page'in yeni James Bond olmasını istiyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2021 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çıplaklık tartışmalarıyla gündeme gelmişti! Kampanya başlatıldı

Bir sonraki James Bond'un kim olacağına dair tartışma Bridgerton dizisinin yakışıklı aktörü Rege Jean-Page ile bir kez daha alevlendi. Hem James Bond serisinin hayranları hem de aktörün hayranları bu fikri destekliyor. Daniel Craig sonrası 007 James Bond kim olacak sorusu uzun bir süredir gündemdeki tazeliğini koruyor.

Şimdiye kadar onlarca farklı aktörün ismi James Bond rolüyle anıldı. Ancak hiçbiri netleşmedi. James Bond rolüne en yakın isim Idris Elba gibi gözükse de yaşı buna engel oldu. Son favoriler ise Tom Hardy ve James Norton'du. Bir sonraki Bond'un kadın olacağına dair daha önce doğrulanmamış dedikodular da vardı. Ancak konu dikkat çekmeye ve yeniden gündeme gelmeye devam ederken, başka bir aday daha tartışmalara katıldı.

Regency, royalty

Shaken and stirred.#Bridgerton pic.twitter.com/cSwnSpLQCy

-- Regé-Jean Page (@regejean) December 16, 2020

Netflix dizisi Bridgerton'da Simon Basset'i canlandıran genç aktör Rege Jean-Page, Bond hayranları tarafından mercek altına alındı. James Bond serisinin hayranları, aktörün sosyal medya hesaplarına adeta hücum etmişken diğer taraftan ise kampanyalar düzenleyerek seslerini yapımcılara duyurmaya çalışıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.