Hava Durumu

Colin Kazım'ın ipini çektiler

Bir süredir taraftarla arasında soğuk rüzgarlar esen tecrübeli oyuncu yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakıldı. Böylelikle Bursaspor’da bu sezon kadro dışı bırakılan futbolcuların sayısı altıya yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2014 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2014 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Colin Kazım'ın ipini çektiler

Bursaspor yönetimi Colin Kazım’ın ipini çekti. Yeşil Beyazlı yönetim aldığı karar doğrultusunda Colin Kazım’ı kadro dışı bıraktı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada teknik heyetin görüşü doğrultusunda tecrübeli futbolcunun kadro dışı bırakılmasına karar verildiği bildirildi. Galatasaray formalı fotoğrafını Twitter’da retweet yapmasıyla başlayan ve bir süredir taraftarla arasında soğuk rüzgarlar esen Kazım Antalyaspor maçında tribünle tartışmış, araya takım arkadaşları girmişti.

ALTIYA YÜKSELDİ

Kazım’la birlikte Bursaspor’da bu sezon kadro dışı bırakılan futbolcuların sayısı altıya yükseldi. Sezon başında Hakan Aslantaş ve Bangura kadro dışı bırakılırken, Hakan Daum’un göreve gelmesiyle affedilmiş, Bangura da Beitar Jerusalem’e kiralanmıştı. Yeşil Beyazlı yönetim Kazım, Hakan ve Bangura’nın yanı sıra Pablo Batalla, Sebastian Pinto ve kaleci Bekir Sevgi’yi kadro dışı bırakmıştı.

Olayın perde arkası:

Bursaspor’da Teknik Direktör Christoph Daum, Sportif Koordinatör Barış Güçlü ve Colin Kazım ile dünkü antrenman öncesi bir araya geldi. Toplantıda Alman teknik adam, takım içerisinde yaşattığı rahatsızlıklardan dolayı Kazım’a kendisine çekidüzen vermesini söyledi. Aksi takdirde kadro dışı bırakılacağı iletildi. Bu görüşmeden sonra Kazım’ın sinirlendiği ve duvarları yumrukladığı öğrenildi. Daum, Kazım’ın sinirli hareketleri üzerine Yönetim Kurulu’ndan kadro dışı cezası verilmesini talep ederken, Kazım’ın soyunma odasında bazı malzemelere de zarar verdiği belirtildi. Yönetim yaptığı değerlendirmede tecrübeli futbolcuyu kadro dışı bıraktı, Özlüce Tesisleri’ne de giriş yasağı getirdi.



 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.