Hava Durumu

CS:GO'da hayal kırıklığı yaratan hata!

Yeni operasyonla ve güncellemeyle birlikte CS:GO'da küçük ancak oyun deneyimini büyük ölçüde kötü etkileyen bir hata fark edildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2020 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2020 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CS:GO'da hayal kırıklığı yaratan hata!

Valve'in popüler nişancı oyunu CS:GO'nun yeni operasyonu Kırık Diş geleli henüz üç hafta oldu. Henüz operasyon yeni sayılır ve yavaş yavaş operasyon güncellemesiyle gelen hatalar da gün yüzüne çıkıyor. Bunlardan şu ana kadar açığa çıkanlardan en büyüğü yeni Ping sisteminin bir hatasını kullanarak duvar arkasından diğer oyuncuları görmeyi sağlayan bir bug. Ping özelliğini haritanın belli bir kısmında kullandıktan sonra düşmanın oradan geçmesini beklemeniz gerekiyor. Düşman bu noktadan geçtiği zaman orada olduğu gösteren bir hata söz konusu.

Quite a critical bug with the in-game ping system showed on @m0NESY13's stream, whenever an enemy player walks into your visual ping symbol on screen it gives an indication that they're there @CSGO

Higher quality: https://t.co/MGGo3KtIx0 pic.twitter.com/nLQqtAbA5k

-- Haci (@DonHaci) December 24, 2020

Don Haci, bu bug'ın örneğini Na'Vi'nin oyuncusu m0NESY'nin yayınından aldığı bir klibi paylaşarak gösterdi. Şu ana kadar düzeltilmemiş olan hatanın bilinen isimler tarafından da bildirilmesi ve dikkat çekmesi üzerine hatanın kısa sürede düzeltileceği tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.