Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnlerinde bastık ve imha ettik, imha ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul teşkilat toplantısında yaptığı açıklamada, "'Bir gece ansızın gelebiliriz' dedik. Sözümüzde durduk, teröristleri inlerinde bastık ve imha ettik, imha ediyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2018 20:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2018 20:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnlerinde bastık ve imha ettik, imha ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinden önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Prof. Dr. Nurettin Sözen'in, "Grevi olmayan bir toplumda yaşamaktansa, çöp yığınlarıyla demokrasi içinde, sendikası, toplu sözleşmesi olan, grevi olan bir düzende yaşamayı yeğlerim diyorum." sözlerine, "Biz geldik İstanbul'da çöp kalmadı, grev denilen şeyler de bizim dönemimizde kalktı.Yolsuzluk, yasaklar, yokluk bizim dönemimizde olmadı. Biz İstanbul'u bunlardan kurtardık." sözleriyle yanıt verdi.

ERDOĞAN'DAN SÖZEN'İN AÇIKLAMASINA YANIT

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Teşkilat toplantısında konuştu.

İstanbul'un Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Nurettin Sözen, Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi başkanlık döneminde İstanbul için neler yaptıklarını, "5 yıl içerisinde 2 defa yapılmış olan işçi grevinde biriken çöplerdir. Grevi olmayan bir toplumda yaşamaktansa, çöp yığınlarıyla demokrasi içinde, sendikası, toplu sözleşmesi olan, grevi olan bir düzende yaşamayı yeğlerim diyorum." demişti.

Erdoğan, Sözen'in açıklamalarına yanıt vererek,"Sayın Sözen'in açıklaması çok ilgimi çekti İstanbul'un benden önceki CHP'li belediye başkanı, Nurettin Sözen Ümraniye çöplüğünün patlamasıyla ilgili dikkat çekici değerlendirme yaptı, çok üzüldüm. Biz geldik İstanbul'da çöp kaldı mı? Bizimle birlikte grev denilen olaylar ortadan kalktı" dedi.

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:

"Bir gece ansızın gelebiliriz" dedik sözümüzde durduk. Teröristleri inlerinde bastık, imha ettik, imha ediyoruz.

Bugünlere kolay gelmedik, Milletimizle el ele vererek her şeyin üstesinden gelmeyi çalıştık. Tüm bunları kuruluşumuzdan buguüne dava arkadaşlarımızla ve sizlerle başardık

Her seçim yaptıklarımızın imtihanıdır, şimdi yeni bir imtihan karşısındayız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.