Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin başı sağolsun!

4 askerimizin şehit olduğu Sancaktepe'deki helikopter kazasıyla ilgili açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2018 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2018 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin başı sağolsun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Uluslararası Uyuşturucu Politikaları ve Halk Sağlığı Sempozyumu'nda konuşuyor. 4 askerimizin şehit olduğu Sancaktepe'deki helikopter kazasıyla ilgili açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şunları söyledi:

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

"Bu sabah elim bir helikopter kazasında kaybettiğimiz askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize şifa diliyoruz. Şehitlerimizin ailelerine Türk Silahlı Kuvvetleri'ne milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum."

ALKOL VE TÜTÜN BAĞIMLILIĞI

"Bizim medeniyetimizle kültürümüzle alkol ve tütün bağımlılığını yan yana düşünebilmemiz dahi mümkün değildir. Alkol ve uyuşturucunun yaygınlaşmasından şikayet ediyorsak çalışma yöntemlerimizi gözden geçirmeliyiz. Haramı helali bilen toplumda uyuşturucu, alkol, hırsızlık diye bir sorun olmamalıdır. Bu tür sıkıntılar varsa bağımlılıktan öte başka sıkıntılarımız var demektir."

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan

ULUSLARARASI ŞİRKETLER TÜTÜNE ALIŞTIRIYOR

"Bağımlılığın bir arada olması düşündürücüdür. Hayatını idame ettirmekte zaten zorluk çeken toplumlarda bu tür alışkanlıkların yaygınlaşmasının masum olmadığına inanıyorum. Tütün alışkanlığının uluslararası şirketler tarafından özendirildiği ortadadır. Gelişmiş ülkelerdeki uyuşturucu ve alkol bağımlılığın sebebi elbette farklıdır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.