Hava Durumu

CZN Burak'a yangın bölgesinde şov suçlaması!

CZN Burak olarak da bilinen Burak Özdemir'in 8 gündür alevlerle mücadele eden Antalya'da çektiği görüntüler sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisini çekti. Birçok isim Özdemir'i şov yapmakla suçladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2021 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2021 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CZN Burak'a yangın bölgesinde şov suçlaması!

Türkiye, günlerdir birçok noktada etkili olan yangınlarla mücadele ederken ünlü isimlerden bazıları da yangın bölgelerine giderek söndürme çalışmalarına destek verdi.

YANGINA EV TÜPÜYLE MÜDAHALE

8 gündür alevlerin bir türlü kontrol altına alınamadığı Antalya'ya giden isimlerden biri de "CZN Burak" olarak da tanınan Burak Özdemir oldu. Buradan bir paylaşım yapan Özdemir'in çevredekilerin uyarılarına rağmen ev tipi yangın tüpüyle her tarafı çevreleyen yangına müdahale ettiği görüldü.

AMBULANSTAN GÖRÜNTÜ PAYLAŞTI

Sonrasında ise fenalaşan ünlü fenomen ambulansa götürülerek müşade altına alındığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. CZN Burak'ın paylaştığı görüntüler sosyal medyanın da gündemine oturdu.

CZN BURAK'A KULLANICILARDAN TEPKİ

CZN Burak'ın söz konusu hareketlerine sosyal medyada gösterilen tepkilerden bazıları şöyle:

"Bir kere samimi gelmedi bana. Bu da show. Beyaz gömlek, beyaz ayakkabı ile yangın söndürme adı altında PR... Bi de ambulansı meşgul ediyor."

"Yüzlerce hayvanın, insanın öldüğü, evlerin hayatların yıkıldığı yerde prim yapmak! Yazıklar olsun CZN Burak."

"Hepsi için demiyorum ama bazı ünlü/influencerler midemi bulandırıyor ya."

"Şeyma Subaşı, Şevval Şahin, CZN Burak bu gibi isimler ve bazı kendi çevremde yer alan insanların Show amaçlı paylaşımları sebebiyle avazım çıktığı kadar bağırmama çok az kaldı siz ne sanıyorusunuz bu mevzuyu? Canlar, ormanlar yitip gidiyo biraz saygılı, özverili olun ya biraz."

"Sadece sosyal medyada paylaşmak ve show yapmak İçin uğraşan fenomenlere falan küçük bir ateş yakın, başında çekimlerini şebekliklerini yapsınlar. En azından çalışanlara engel olmaz, kalabalık yapmazlar..."

TEPKİLER SONRASI VİDEO İLE CEVAP VERDİ

CZN Burak gelen tepkiler üzerine Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla "Sadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Her zaman da devam edeceğim." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.