Hava Durumu

Çokçalış: Daha kazanılacak çok maç var!

Bursaspor'un genç ve istikrarlı oyuncularından İsmail Çokçalış, "Önümüzde savaşarak kazanılacak daha çok maç var" paylaşımı yaparak takıma duyduğu güveni dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2020 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çokçalış: Daha kazanılacak çok maç var!

Son oynanan Altay maçında alınan mağlubiyet sonrası moraller bozulsa da takım gelecekten umutlu...

TFF 1. Lig'de oynadığı 11 maçta aldığı 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgiyle 14 puan toplayan ve haftayı 9. sırada kapatan Bursaspor'da son alınan Altay mağlubiyeti moralleri bozdu. Yeşil Beyazlılarda Burak Kapacak ve kaleci Deniz Aydın'ın performansları sorgulanmaya başlarken İsmail Çokçalış ise takımın en iyileri olarak dikkat çekmeyi başardı. Genç futbolcu İzmir'de oynanan maçta da Bursaspor'un ayakta kalan oyuncularından olurken gelecek için de umutlu konuştu.

1 GOL 1 ASİST

İsmail Çokçalış dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Önümüzde savaşarak kazanılacak daha çok maç var" diye görüşlerini bildirdi. Genç futbolcu bu sezon Bursaspor'un TFF 1. Lig'de oynadığı 11 maçta da 90 dakikada forma giydi. İsmail Çokçalış bu karşılaşma- lardan 4. haftada oynanan Tuzlaspor deplasmanında 1 gol, 7. haftada oynanan Akhisarspor maçında ise 1 asist yapmayı başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.