Hava Durumu

Daum'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Christoph Daum, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 yenildiği derbiyi değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2020 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2020 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daum'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı

Kariyerinde bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı çalıştıran Alman teknik direktör Christoph Daum, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkında konuştu.

Daum, yaptığı derlendirmelerde Fenerbahçe'de bir disiplin sorununun olduğunu ve Galatasaray'ın hak ederek derbiyi kazandığını belirtti.

Tecrübeli teknik adam, ''Benim dönemimde Galatasaray derbilerine farklı bir konsantrasyon ile çıkardık. Takımın durumu ne olursa olsun büyük bir coşku yaşardık. Soyunma odasında bir disiplin vardı. Takım içinde ilişkiler de çok iyiydi. Bunları yapamazsanız başarılı olmanıza imkan yok.'' diye konuştu.

''GALATASARAY HAK ETTİ''

Christoph Daum, ''Galatasaray için Fenerbahçe deplasmanı her zaman zordur. Ancak maçta üstün taraf Galatasaray'dı. Fenerbahçe'ye göre çok daha iyi oynadılar. Galatasaray, derbiyi kazanmayı hak etti. Fenerbahçe için tek tek isim saymaya gerek yok çünkü takım olarak maçı kaybettiler. Galatasaray, attığı goller ve girdiği pozisyonlarla zaten maçı hak ettiğini gösterdi.'' sözlerini

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.