Hava Durumu

Daum: 'Tanık benden 2 milyon mark istedi'

Christoph Daum Almanya'da yarın yayınlanacak biyografi kitabında, kokain davasında mahkemede tanıklık yapan kişinin kendisinden para sızdırmaya çalıştığını yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2020 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2020 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daum: 'Tanık benden 2 milyon mark istedi'

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Christoph Daum'un hayatından kesitleri içeren kitabı Almanya'da yarın yayınlanacak. Ünlü teknik adamın 'Her zaman sınırda: Yükselişim, düşüşüm, tüm hikayem' isimli biyografi kitabından bazı bölümler Bild gazetesi tarafından yayınlandı.

Daum kitabında, kariyerindeki en çarpıcı olaylardan olan kokain konusunda da açıklamalarda bulundu. Almanya'da zamanında uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle konu yargıya taşınmıştı. Daum sonrasında kokain kullandığını itiraf ederken dava, para cezası ile sonuçlanmıştı.

'Hiç satın almadım, hep ücretsiz ikram edildi'

Kullandığını itiraf etmekle birlikte, bu işin ticaretini hiçbir zaman yapmadığını belirten Alman futbol adamı bu hukuki süreç ve o dönem yaşananlara ilişkin verdiği detaylarda, "Üç ila beş gram kokain satın aldığım iddia edilmişti. Ben hiçbir zaman bir şey satın almadım. Her zaman bana ücretsiz bir şekilde ikram edilmişti" dedi.

Kokain satın almayı harekete geçirdiği yönündeki suçlamanın saç örneğinin kabul edilemez sonucundan ve savcılığın tanığından kaynaklandığını belirten Daum, şunları yazdı:

'Tanık hayatımda hiç görmediğim birisiydi'

"Ek olarak, 100 gramlık bir satın almayı harekete geçirmiştim. En azından suçlama böyleydi. Saç örneğinin kabul edilemez sonucu ve ana tanık üzerine temellendiriliyordu. Bu tanık hayatımda hiç karşılaşmadığım birisiydi. Vereceği ifadeyle beni aklamak için, avukatlarım aracılığıyla benden 2 milyon mark sızdırmaya çalıştı. Bu noktada dava artık devam etmemeliydi ama öyle olmadı, çünkü savcılık kendisinin tanıklığında ısrar etti."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.