Hava Durumu

Daum'un vazgeçilmez 5'lisi

Bursaspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Daum, Süper Lig'in ilkyarısında oynanan maçlarda en çok şansı yeni transferler Taye Taiwo, Sebastien Frey, Civelli ve Şamil Çinaz ile birlikte Ferhat Kiraz'a verdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2014 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2014 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daum'un vazgeçilmez 5'lisi

Spor Toto Süper Lig'in ilkyarısını 24 puanla 10. sırada bitiren Bursaspor'da formasını hiç bırakmayan üç futbolcu yer alıyor. Ancak Teknik Direktör Christoph Daum'un vazgeçemediği 5 oyuncu bulunuyor. Alman çalıştırıcı bu sezon öncesi transfer edilen Taye Taiwo ile tecrübeli kaleci Sebastien Frey'e ligde oynanan 17 maçın tümünde forma şansı verdi.

CİVELLİ VE ŞAMİL KART GÖRMESE

Daum ayrıca, Türk oyunculardan Ferhat Kiraz'a da tıpkı Taiwo ve Frey gibi 17 maçın tümünde oynatarak bu üçlüye çok güvendiğini gösterdi. Yine tecrübeli çalıştırıcının kart cezası sebebiyle 1 kez forma giyemeyen Renat Civelli'yi ve yine kart cezası nedeniyle bir maçı es geçen Şamil Çinaz'a tüm maçlarda şans vermesi dikkatlerden kaçmadı. Bu 5'liyi yine 16 maçta forma giyen Murat Yıldırım takip etti.

BELLUSCHI SAKATLIKLARLA BOĞUŞTU

Bursaspor takımında bu futbolcuları 15 maçla Şener Özbayraklı ile 13'er maçta formayı terleten Serdar Aziz ve Colin Kazım takip ediyor. Bu sezon sakatlıklarda başı ağrıyan ve daha önceki yıla göre daha az forma şansı bulan Fernando Belluschi ise 12 maçta oynayabildi. Ancak Yeşil Beyazlı takımda işlerin kötü gitmesi ve devre arasında yapılacak olan transferler düşünülürse Daum'un ilkyarıda güvendiği futbolculara ikinci yarıda ne kadar şans tanıyacağı soru işareti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.