Hava Durumu

Dayaktan kaçan eşini otobüsten indirip dövmeye devam etti

Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle baba evine dönmeye karar veren bir yıllık evli Gülcan Berk, evden kaçtı ama dövülmekten kaçamadı. Genç kadın, kocası Orhan Berk tarafından evi terk ettikten sonra bindiği otobüsten indirilip dövüldü. Gözleri morarıp, dudağı patlayan Berk, eşinden şikâyetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2014 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2014 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dayaktan kaçan eşini otobüsten indirip dövmeye devam etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde oturan 25 yaşındaki Gülcan Berk, geçen yıl Orhan Berk (30) ile evlendikten sonra Mersin’e yerleşti. İddiaya göre, Orhan Berk, evliliklerinin üzerinden bir yıl geçmeden genç kadına şiddet uygulamaya başladı. Gülcan Berk de, cuma günü, düğünde takılan altınları yanına alarak küçük bir çanta ile evi terk etti. Genç kadın, ailesinin yanına dönebilmek için Mersin otogarından İskenderun’a hareket eden ilk otobüse bindi.

‘İN, KONUŞACAĞIZ’

Eşinin evi terk ettiğini öğrenen Orhan Berk de otomobiliyle otobüsün peşine düştü. Orhan Berk, TAG otoyolunun Adana girişinde önünü kestiği otobüste bulunan eşini “Konuşacağız” diyerek zorla aşağı indirdi. Sonra da otomobille Mithat Özsan Bulvarı üzerindeki ağaçlık alana götürerek genç kadını eve dönmeye ikna etmeye çalıştı. Öfkeli koca, “Kararlıyım, ayrılacağım” sözleri üzerine genç kadını arabanın içinde yumruklayarak dövdü. Sonra da genç kadını arabadan atıp, içinde düğünde takılan altınların da bulunduğu çantayı alarak kaçtı.

‘İŞKENCE GÖRDÜM’

Eşinin yumruklarıyla gözleri moraran ve dudağı patlayan Gülcan Berk, bu süre sonra yoldan geçenler tarafından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Gülcan Berk, “Bir yıldır işkence görüyorum, şikâyetçiyim. Ailemin yanına dönmek istiyorum” diye ifade verdi.

‘ÖFKEDEN YAPTIM’

Eşi Gülcan Berk’i döven Orhan Berk’e telefonla ulaşan polis, olaydan bir saat sonra hastaneye gelmesini sağladı. Berk, öfkesine yenik düştüğünü, pişman olduğunu öne sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.