Hava Durumu

Denizlispor iç sahada gülmeye başladı

Spor Toto Süper Lig'de son olarak evinde Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup ederek kurtuluş umutlarını artıran Yukatel Denizlispor, sahasında oynadığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Denizlispor iç sahada gülmeye başladı

Bu periyotta evinde 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Ege ekibi 10 puan topladı. Ligde üst üste 4 maçını kaybeden ve teknik direktör Yalçın koşukavak ile yollarını ayıran Denizlispor, Hakan Kutlu'nun göreve gelmesinin ardından iç sahada önemli bir istikrar yakaladı. Alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapan Ege ekibi, Kutlu yönetiminde evinde hiç mağlubiyet yüzü görmedi.

Atatürk Stadı'nda Göztepe'yi 2-1, Gençlerbirliği'ni 1-0 ve Yeni Malatyaspor'u 3-2 yenen Denizlispor, Fraport Tav Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdırdı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, mücadeleyi elden bırakmayacaklarını belirterek, "Takımımız Yeni Malatyaspor karşısında önemli bir galibiyet elde etti. Devamının da gelmesini temenni ediyoruz. Oyuncularımız sahada pes etmedi, ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Hepsine teşekkür ediyorum. Bizler inanıyoruz, inananlar kazanacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.