Hava Durumu

Deplasman senin işin Timsah!

Geçen hafta Giresunspor'a sahasında yenilen ve büyük hayal kırıklığı yaşayan Bursaspor bugün milli maç arası öncesinde yaralarını sarma amacıyla Tuzlaspor'la karşılaşacak. Yeşil Beyazlılar zorlu mücadeleden üç puanla ayrılmanın hesapları içinde. Kritik maçın başlama saati 14.00.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2020 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2020 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Deplasman senin işin Timsah!

Bu sezon tek galibiyetini İzmir'de elde eden Yeşil Beyazlılar bu kez İstanbul'da üç puan peşinde.

BURSA'DA GALİBİYET YOK

Bursaspor TFF 1. Lig'in 4'üncü haftasında bugün deplasmanda Tuzlaspor'la karşılaşacak. Geride kalan 3 haftada sahasında oynadığı Adana Demirspor ve Giresunspor maçlarını kaybeden, tek üç puanını İzmir'de Altınordu'yu 2-0 yenerek elde eden Yeşil Beyazlılar deplasmanda kazanma geleneğini sürdürmek istiyor. Bursaspor'la Tuzlaspor arasında Ümraniye Belediye Stadı'nda oynanacak maç saat 14.00'te başlayacak. BeIN Sports Max1 ve TRT Spor'dan naklen ekranlara gelecek kritik mücadeleyi Eskişehir bölgesi hakemi Turgut Doman yönetecek.

KAZANMAYA GİDİYORUZ

Yeşil Beyazlılar A Milli Takım'ın Almanya, Rusya ve Sırbistan ile oynayacağı maçlar nedeniyle verilecek araya moralli girmek amacıyla karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Teknik direktör Mustafa Er, İstanbul'a kazanmak için gideceklerini söyledi. Sakat ve cezalı futbolcunun yer almadığı Bursaspor hesaplarını galibiyet üzerine yaparken, rakip Tuzlaspor ise formda grafiğini sürdürme amacıyla sahaya çıkacak. Son maçında Menemenspor'u deplasmanda 5-2 yenen İstanbul temsilcisi iki galibiyet bir beraberlik elde etti, yenilgi yüzü görmedi.

Tuzla'nın Turgut Doman'la yenilgisi yok:

Bursaspor'un bugün Tuzlaspor'la oynayacağı maçı Turgut Doman yönetecek. Eskişehir Bölgesi hakemi Doman Bursaspor'un maçında ilk kez düdük çalacak. Ev sahibi Tuzlaspor Turgut Doman'ın yönettiği 4 maçta 4 galibiyet aldı.

İki gün izin sonra kamp:

Bursasporlu futbolcular bugün oynayacakları Tuzlaspor maçının ardından iki gün izin yapacak. Yeşil Beyazlı kramponlar 6 Ekim Salı günü sabah saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde toplanacak ve Bolu kampı için hare-ket edecek. Bursaspor'un 7 gün sürecek Bolu Gerede kampında iki maç oynaması planlanıyor.

Maç heyecanı AS TV'de:

Bursaspor'un Tuzlaspor'la oynayacağı maçın tüm detayları AS TV farkıyla ekranlara gelecek. Maç öncesi ve sonrası İstanbul Ümraniye'den yapılacak canlı yayınlarla kritik karşılaşmanın tüm detayları izleyenlere aktarılacak.

Tarihte bir ilk:

Bursaspor bugünkü rakibi Tuzlaspor'la bugüne kadar karşılaşmadı. Bu sezon TFF 2'nci Lig'den TFF 1'inci Lig'e yükselen İstanbul ekibiyle Yeşil Beyazlı takım Türkiye kupası maçlarında da eşleşmemişti.

Eski dostlar rakip olacak

Bursaspor'la Tuzlaspor arasındaki maçta rakip takımdaki isimler dikkat çekiyor. Daha önce Bursaspor forması giyen Erdem Özgenç ve İsmail Konuk İstanbul ekibinin başarısı için ter döküyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan Erdem Özgenç geride kalan 3 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. İsmail Konuk da geçen hafta deplasmanda 5-2 kazandıkları Menemenspor maçında bir gol attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.