Hava Durumu

Depremi enkazından çıkarılan Malik Tahirler hayatını kaybetti.

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem felaketi sonrası Bayraklı ilçesi 258'inci Sokak'ta yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazı altından yaralı olarak çıkarılan futbolcu Malik Tahirler, yaklaşık 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2020 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2020 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Depremi enkazından çıkarılan Malik Tahirler hayatını kaybetti.

İzmir'de yaşanan depremin ardından yaralı olarak hastaneye kaldırılan futbolcu Malik Tahirler'den acı haber geldi. Son dakika haberine göre Doğanlar Apartmanı enkazından yaralı olarak çıkarılan Malik Tahirler, tedavi gördüğü hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 30 Ekim'deki 6.9 şiddetindeki depremde Doğanlar Apartmanı da yıkılan binalar arasında yer almıştı.

İzmir Depremi sonrası enkazdan yaralı şekilde çıkarılan Malik Tahirler, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. İzmir'de 30 Ekim'de meydana gelen depremde, enkaz altında kaldıktan sonra yaralı kurtarılan ve hastanede tedaviye alınan 28 yaşındaki Malik Tahirler, yaşamını yitirdi. Son dakika haberi tüm Türkiye'yi hüzne boğdu.

Çok sevdiği futbola küçük yaşlarda Bornova Yeşilovaspor'un altyapısında başlayan Tahirler, profesyonel ve amatör olmak üzere çeşitli kulüplerde forma giydi. Depremden 20 gün önce Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Gönen Belediyespor'a transfer olan orta saha oyuncusu Tahirler, antrenman yapıyor ve liglerin başlamasını bekliyordu.

Tahirler, depreme annesi 64 yaşındaki Nazmiye Doğrayan ile 20 yıla yakın süredir yaşadıkları Doğanlar Apartmanı'nda yakalandı. Arama kurtarma ekipleri tarafından 5 saat sonra enkazdan yaralı çıkarılan Tahirler hastaneye kaldırılırken, annesinin ise cansız bedenine ulaşılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.