Hava Durumu

Dördüncü yıldızı takan Galatasaray'a dev gönderme

Bursaspor taraftarı Galatasaray karşısında tam anlamıyla görsel bir şov sergiledi. Takımlarını büyük coşkuyla destekleyen Yeşil Beyazlılar futbolculara müthiş destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2015 07:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2015 07:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dördüncü yıldızı takan Galatasaray'a dev gönderme
Bursasporlu taraftarlar Galatasaray karşısında takımlarını büyük bir coşkuyla desteklerken, maç öncesinde yaptıkları atkı şovla adeta büyüledi. Teksas’ın pankartı ilk kez tribündeki yerini aldı. Yeşil Beyaz sevdalıları kendilerine ayrılan bölümün tamamını doldurdu. Futbolculara büyük destek veren Bursasporlu taraftarlar yaktıkları meşalelerle de görsel bir şölene imza attı. 



EN BÜYÜK BURSASPOR

Bursasporlu taraftarlar Galatasaray’ın 4’ünçcü yıldızına göndermede bulunarak, ‘Tertemiz futbolumuz tüm rütbelere bedel’ ve ‘Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi’ yazılı pankartları astı. Yeşil Beyazlılar ayrıca yaptıkları koreografide ise ‘Her zaman her yerde en büyük Bursaspor’ yazdı. Bursasporlu taraftarlar maç öncesinde de Bursaspor kafilesini stada girerken meşaleler eşliğinde karşıladı.  

DEV BAYRAKLAR AÇILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Bursaspor-Galatasaray Türkiye Kupası final maçında adeta görsel bir şölene imza attı. Maç öncesi iki takımın dev bayrakları sahaya getirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.