Hava Durumu

Dorukhan 11 ay sonra ilk 11'de!

Geçen sezonun 7. haftasındaki Alanyaspor maçında sakatlanan Dorukhan Toköz, o tarihten sonra ilk kez 11'de şans buldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2020 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2020 22:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dorukhan 11 ay sonra ilk 11'de!

Beşiktaş'ta Antalyaspor mücadelesine ilk 11´de başlayan Dorukhan Toköz, 11 ay 13 gün sonra ilk 11´de forma şansı buldu. Son olarak geçtiğimiz sezonun 7. haftasında Alanyaspor ile iç sahada oynanan lig maçında 11´de başlayan Dorukhan, bu mücadelede sakatlanmış ve uzun süre formasından uzak kalmıştı. Dorukhan Toköz, 349 gün sonra yine bir iç saha mücadelesinde ilk 11´deki yerini aldı.

MONTERO İLK KEZ KADRODA

Beşiktaş´ın Atletico Madrid´den kiralık olarak kadrosuna kattığı Francisco Montero, lisansının çıkartılmasının ardından Antalyaspor maçının kadrosuna yer buldu. Geçtiğimiz hafta işlemleri yetişmediği gerekçesiyle lisansı çıkartılamayan ve Trabzonspor maçının kadrosuna dahil edilemeyen İspanyol savunmacı, resmi bir karşılaşmada ilk kez kadroya dahil edildi.

SİYAH BEYAZLILARDA 3 EKSİK

Beşiktaş, Antalyaspor maçında 3 isimden faydalanamadı. Siyah beyazlılarda sakatlıkları süren Kevin N´Koudou ve Oğuzhan Özyakup, Antalyaspor maçının kadrosunda yer almadı. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan ancak lisans işlemleri yetişmeyen Josef de Souza da mücadelenin kadrosuna dahil edilmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.