Hava Durumu

DOSAB'a 50 milyon liralık iki proje

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nin 9.Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda görev alan H.Ersan Özsoy başkanlığındaki yönetim kurulu, düzenlenen basın toplantısında proje ve hedeflerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
DOSAB'a 50 milyon liralık iki proje

Burcu SEKMEN'in haberi

Yönetim Kurulu Başkanı H.Ersan Özsoy, DOSAB'ın son 10 yılda eğitim, sağlık ve spor alanındaki sosyal sorumluluk projelerine 40 milyon liralık katkı sağlayarak, toplumun refah seviyesinin gelişimine destek olduğunu söyledi. Özsoy görev süreçlerinde, yeni yönetim ve finansal merkez ile atık su arıtma tesisine yaklaşık 50 milyon lirayı bulan yatırım yapacaklarını belirtti. Başkan Özsoy ayrıca, DOSAB İtfaiye teşkilatını kurmak, bölge içindeki trafik sorununa çözüm üretmek, TIR parkı ve firmaların kullanımına sunulacak depolama alanları yapımının öncelikleri olacağını söyledi.

YARGI BEKLENİYOR

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı H.Ersan Özsoy, Buhar ve Enerji Üretim Tesisi Projesi ile ilgili projenin Türkiye enerji politikaları ve DOSAB için önemli ve doğru bir proje olduğunu belirterek, "Ancak ÇED ile ilgili olarak yargı süreci devam ediyor. Biz halihazırda bu sürecin sonuçlan-masını bekliyoruz. Bu süreç sonuçlandıktan sonra, kamuoyunun hassasiyetlerini de göz önünde tutarak yönetim ve bölge sanayici-lerimiz ile bir değerlendirme yapıp nihai kararımızı vereceğiz. Dolayı-sıyla şu aşamada tamamen rafa kaldırmış olduğumuz bir proje değil. Yargının vereceği kararı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Osman Sönmez de yönetimde

DOSAB Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında Başkan Özsoy, yönetim kurulu görev dağılımında göre Levent Eski'nin başkanvekili, Burhan Çakır, Osman Sönmez ve Kemal Işık'ın da üye olarak DOSAB yönetiminde görev yapacağını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.