Hava Durumu

Duygu Özaslan: Saçımı bir daha yıkamayacağım

YouTube'da çektiği makyaj videoları ile tanınan ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, yeni saç stilini paylaştığı fotoğrafıyla takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Duygu Özaslan: Saçımı bir daha yıkamayacağım

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı'nın kendisini engelledğini söylemesiyle gündeme gelen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, şimdi de yeni saç stiliyle adından söz ettirdi. 2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının storyler kısmından bir video yayınlayan Özaslan, "Bu benim çok sevdiğim, çok beğendiğim bir saç modeli" diyerek saçlarının yeni stilini gösterdi. Ünlü fenomen, takipçilerine saçlarını nasıl bukleli hale getirdiğini anlatmayı da ihmal etmedi.

Özaslan, daha sonra "Her gün bu saçı yapacağım galiba" ve "Saçımı bir daha yıkamayacağım" notlarıyla yeni karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü fenomenin paylaşımı, kısa sürede 118 bin beğeni aldı.

"ŞEYMA SUBAŞI BENİ ENGELLEMİŞ"

Duygu Özaslan, Şeyma Subaşı'nın kendisini Instagram hesabında engellediğini söylemiş, "Şeyma sevdiğim biri, tanışıklığım var. Bir süredir hikayesini görmediğimi fark ettim. Bir gün Büşra'ylaydık, 'bir bakayım' dedim. Engellemiş beni story'sinden. Böyle bir şey yapıldığını bile yemin ederim bilmiyordum." ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.