Hava Durumu

"Duygusallığa yer yok!"

Bursaspor'un 2010 yılında elde ettiği şampiyonlukta yer alan kaptan Ömer Erdoğan, Fatih Karagümrük ile teknik direktörlük kariyerine başlayacak. İlk maçında Timsah'a konuk olacak Erdoğan,"Duygusal bir maç. Ama profesyonellikte duygusallığa yer yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2020 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2020 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Duygusallığa yer yok!"

TFF 1. Lig ekibi Fatih Karagümrük ile ilk kez teknik direktörlük koltuğuna oturan Bursaspor'un efsane futbolcularından Ömer Erdoğan, Antalya'da gerçekleşen devre arası kampında açıklamalarda bulundu. İlk olarak hem kendisi hem de Karagümrük adına bu görevin hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "Çalışmalara ayın 2'sinde başladık ve gün geçtikçe tempoyu artırıyoruz. Devre arasının süresi kısa. Tatil uzun sürmediği için oyuncuların da çok kaybı olmadı. Zaten ekibimde çok değerli bir kondisyoner, atletizm hocamız var. Kendisi doçent. Bu konuda çok yardımcı oluyor bize. Sürekli veriler alıyor, testler yapıyoruz. Oyuncular da çok gayretli, istekli. İnşallah bunu sezona yansıtırız. Ben de kendimi sürekli geliştirmeye çalışan, araştıran, yenilikleri öğrenmeye çalışan bir karaktere sahibim. Kendimi hep geliştirmeye çalışıyorum" diye konuştu.

BURSA BENİM İÇİN ŞANS

Devre arası sonrası TFF 1. Lig'in 18. haftasında ilk maçında Bursaspor'a konuk olmasını da değerlendiren Ömer Erdoğan, "2010 yılında kaptan olarak Süper Lig şampiyonluğu yaşadığım Bursaspor'la karşı karşıya geleceğiz. Tabii ki duygusal bir maç. Ama profesyonellikte duygusallığa yer yok. Fatih Karagümrük'ün başarısı için neredeyse 24 saatimi veriyorum. Tek düşüncem sezona iyi başlamak olacak. Bursa'nın yeri bizde başka ama bu maçta tabii ki kazanmak için sahaya çıkacağız. Duygusallığa yer yok. Bizim için de şanslı bir stat ve inşallah bu maçta da aynı şekilde olur. Ayrıca inşallah bu maçla başlayan kariyerim uzun soluklu bir şekilde devam eder" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.