Hava Durumu

Ebru Gündeş'in egosu tavan yapmış

Hürriyet yazarı İzzet Çapa, Ferman Toprak ile Ebru Gündeş arasındaki ''Tespih'' şarkısı krizini köşesine taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2014 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2014 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ebru Gündeş'in egosu tavan yapmış

Geçen gün Ferman Toprak ile karşılaştık... Ferman’ın “Tespih” şarkısı internette tıklanma rekorları kırmaya devam ediyormuş. Bizde bir parça tutmaya görsün bütün şarkıcılar peşine düşer malum... Ebru Gündeş’in de albümü için Ferman’dan “Tesbih”i istediğini duymuştum; doğru mu bir sorayım dedim. Sormaz olaydım, bir dokundum bin ah işittim.

“Sadece Ebru değil, istemeyen mi kaldı şarkıyı” dedi Ferman. “Hatta bir keresinde ‘Rihanna ve Shakira da istedi’ dedim, dört bir yanda haber olduk...” Ver “Tespih”i, al “Umbrella”yı...

- Bırak dalga geçmeyi İzzet... Kuyuya şakadan bir taş attık, 40 akıllı çıkaramadı. Bir gün Beyaz’ın konuk koordinatörü arayıp “Ferman Bey, Tesbih’i Shakira ve Rihanna’nın istediği doğru mu?” diye sormaz mı... Yahu 20 yıldır bu işin içindeyim, bir şarkı tutturdum herkes satın almaya çalışıyor. Hep size hep size mi olacak?

Senden Ebru Gündeş mi istedi “Tespih”i?

- Yok, bestekarını aramış, o da “Şarkının haklarını Ferman Bey’e sattım” demiş. Ama Ebru bir nezaket gösterip beni arasaydı durum çok daha farklı olurdu.

Yani gönlünü alsaydı, şarkıyı da alırdı belki...

- Alırdı tabii; unutma her şeyi parayla satın alamazsın...

Bizzat aramadı diye bozulmuş gibisin?

- Bozulmadım ama insanlardaki bu ego patlamasını aklım almıyor. Bundan 5-6 sene önce “Dert Faslı” adlı şarkıyı satın aldım, okudum, klip çekildi, albümün çıkmasına bir hafta kala bestekardan bir telefon geldi; “Şarkıyı Ebru Gündeş’e de vermişiz, sen albümden çıkar” dedi.

Kimdi bu paylaşılamayan şarkının bestekarı?

- Ebru’nun şimdiki kocası Reza Zarrab...

Cehaletime ver, Reza’nın beste yaptığını bilmiyordum...

- Ben yine de “Ebru Gündeş’tir, Türkiye’nin en büyük bayan vokallerindendir” dedim ve o parçayı çıkardım albümden. Çocuğu 9 ay 10 gün karnında taşıyorsun, doğum yapacağın gün, doğuramazsın aldır diyorlar. Şarkıyı albümden çıkardım, klibi de çöpe attım anlayacağın..

Eh, bir teşekkür almışındır Ebru Hanım’dan...

- Yok canım... Kendi parçamızı onun için albümden atıyoruz, hanımefendi bir teşekkür bile etmiyor. Yeni şarkıyı isterken de zahmet edip kendi aramıyor araya menajerleri falan koyuyor. Kusura bakma ama ondaki kibir ve ego tavan yapmış. Neden bu insanlar “hep bana, hep bana” der? Yahu bırakın biraz başkaları da başarının keyfini sürsün.
 

Hürriyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.