Hava Durumu

Edebali mahalle mahalle geziyor

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2015 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2015 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Edebali mahalle mahalle geziyor
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ramazan ayı boyunca da yoğun mesaisini aksatmadan sürdürüyor. Bu kapsamda Zümrütevler Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Başkan İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini yerinde dinledi.

Yıldırım'ın kalkınması yolunda 'ortak akıl' vurgusunu her zaman ön plana çıkarttıklarını söyleyen Edebali, "Şehrimize değer katacak, geleceğe taşıyacak her fikri önemsediğimiz için hemşehrilerimizle sık sık bir araya geliyoruz" dedi.

Mahalle ziyaretlerinin Ramazan ayı münasebetiyle gece-gündüz artarak devam edeceğini vurgulayan Edebali, "Yaşadığı bölgeye fayda sağlamaya çalışan, ilçesindeki gelişmeleri yakından takip eden vatandaşlarımızın görüşleri bizler için her zaman önemli. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde Yıldırım’ı el birliği ile geleceğe taşıyacağız" diye konuştu.

Ramazan ayı boyunca Yıldırım'daki devam edecek etkinliklerin de ilçedeki dayanışma ve kardeşliğe katkıda bulunacağını sözlerine ekleyen Edebali, "Bu kutsal ayda Yıldırım’ı daha iyi noktalara taşımak hepimizin sorumluluğu. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizi Ramazan ayının o güzel duygusunu Yıldırım'da hissetmeye devam etmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.