Hava Durumu

Efeler galibiyet istiyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Efeler Ligi'nde sahasındaki ilk maçını bugün oynayacak. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 14.00'te başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2021 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2021 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Efeler galibiyet istiyor

AXA Sigorta Efeler Ligi 2021-2022 sezonuna İzmir'de Altekma karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 2. Haftada bugün sahasında Galatasaray HDI Sigorta'yı ağırlayacak. Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, bu maçtan da galibiyetle ayrılıp hem evindeki ilk sınavından mutlu ayrılmak hem de 2'de 2 yapmayı hedefliyor. Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nın Galatasaray HDI Sigorta ile oynayacağı karşılaşma yarın saat 14.00'te Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanacak. Maç TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak yayınlanacak.

ZOROĞLU TAKIMDAN UMUTLU

Sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarının söyleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Levent Zoroğlu, 'Altekma ile güzel bir maç oynadık. Tabii lige galibiyetle başlamak güzel ancak, bunu daha anlamlı hale getirmek için yarın Galatasaray HDI Sigorta karşısında da kazanmamız gerekiyor. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Altekma maçında da oyuncularımın mücadeleci yapısı, istek ve inançları bizi mutlu etti. Bu güzel mücadelede yanımızda olmalarını istiyoruz' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.