Hava Durumu

Ekrem İmamoğlu yerine geçecek ismi açıkladı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından CHP'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2018 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2018 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ekrem İmamoğlu yerine geçecek ismi açıkladı!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına Ekrem İmamoğluisminin açıklanmasının ardından gözler Beylikdüzü Belediye çevrildi. Dün akşam Beylikdüzü Aratürk Kültür Sanat Merkezinde Beylikdüzlülerle bir araya gelen Başkan Ekrem İmamoğlu, yeni belediye başkan adayının Mehmet Murat Çalık olduğunu açıkladı.

"ONA BAKTIĞINIZDA BENİ GÖRECEKSİNİZ"

Sahnede partililere halefini tanıtan İmamoğlu, "Gerçekten emeği çok büyük. 9 yıldır birlikte çalıştık. Ona baktığınızda beni göreceksiniz. 3 kardeşiniz, 3 arkadaşınızda hiçbir zaman bir makama talip olmamıştır. Bu 3 arkadaşınızda o makamlara layık görülmüştür." diyerek Mehmet Murak Çalık'ı övdü.

MEHMET MURAT ÇALIK KİMDİR?

Aslen Trabzon'lu olan Mehmet Murat Çalık, İstanbul Teknik Üniversitesimezunudur. Şehir planlayıcısı olan Çalık, Şehir Plancılar Odası'nda 3 dönem başkan yardımcılığı ve yöneticilik yaptı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlığını da yapan Çalık, CHP'nin İstanbul'da açıkladığı ilk ilçe belediye başkan adayı oldu.

Ekrem İmamoğlu tarafından partililere tanıtılan Mehmet Murat Çalık evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.