Hava Durumu

Elon Musk'ın çocuğuna verdiği ismin anlamı belli oldu

Elon Musk çocuğuna verdiği isim ile gündem olmuştu. Alışılmışın dışında olan ismin ne anlama geldiği çokça merak edilmişti. Kanadalı şarkıcı olan Grimes, X Æ A-12 Musk isminin anlamını Twitter üzerinden paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2020 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2020 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Elon Musk'ın çocuğuna verdiği ismin anlamı belli oldu

Geçtiğimiz salı günü, Twitter aracılığıyla bebeğinin doğduğunu ilan eden Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, çocuğuna sıradan bir isim vermek yerine farklı bir yol izlemişti.

Elon Musk çocuğuna verdiği isim ile şaşırtmıştı

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, yaptıklarıyla insanları şaşırtmaya devam ediyor. Çocuğunun doğumunu paylaşırken isim olarak "X Æ A-12 Musk" olarak açıklama baba Musk'tan sonra, ismin anlamı anlaşılmaya çalışmıştı. Kanadalı şarkıcı Grimer insanların merakını giderecek paylaşımı yaptı. İsimdeki anlamı ortaya çıkardı.

Aşağıdaki tweet'i paylaşarak anlamları belirten Grimes (Claire Elise Boucher), isimdeki anlamları teker teker belirtti. İlk olarak isimde yer alan "X" kısmının bilinmeyen değeri gösterdiğini belirtti.

Elon Musk çocuğuna verdiği isim içinde yer alan Æ için yapay zekayla ilgili olduğunu belirten Grimes, bu sembolün yapay zeka tarafından birçok dile çevirisi yapılırken "sevgi" anlamı taşıdığını belirtti. Örnek olarak da Japoncayı verdi.

A-12 ise SR-17 jet uçağını temsil ediyor. Silahsız, savunmasız sadece hız yeteneği bulunan uçağın, savaşta çok başarılı olduğu belirtildi. Ancak bu uçağın etkisi şiddet içeren bir başarı değil, tamamıyla mühendisliğiyle alakalı.

Ayrıca isimdeki "A"' için, baba Musk'ın en sevdiği şarkı "Achangel" için gönderme olabileceği belirtildi.

X Æ A-12 Musk ile birlikte Elon Musk'ın, 7. çocuğu olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.