Hava Durumu

Emine Örnek'ten yüzmede 5 madalya

Özel Emine Örnek Anadolu Lisesi, Bursa'da gerçekleştirilen Türkiye Gençler Yüzme Yarışları'nda ferdi kategorilerde 3 birincilik, 2 ikincilik alarak kürsüye çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emine Örnek'ten yüzmede 5 madalya

Türkiye Okul Sporları Federasyonu, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Türkiye Gençler Yüzme Birinciliği yarışlarına, çeşitli illerden 16 kız ve 18 erkek takımı ile 56 ferdi kız ve erkek olmak üzere yaklaşık 300 sporcu katıldı. Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu'ndaki yarışlarda Özel Emine Örnek Anadolu Lisesi öğrencilerinden Melike Sertler; bayanlar 200 metre karışıkta Türkiye birincisi, 50 metre kurbağa ve 100 metre kurbağa kategorilerinde Türkiye ikincisi, Elçin Türkmenoğlu ise bayanlar 50 metre sırt ve 100 metre sırtta Türkiye ikincisi olarak kürsüye çıktı.

Dereceye giren sporculara madalyaları Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanvekili Adem Yakıncı, Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci, Osmangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fedai Din ile Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Götüren tarafından verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.