Hava Durumu

Emniyet'te 102 personel terfi etti

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde, komiserden 1. sınıf emniyet müdürüne kadar çeşitli rütbelere terfi eden 102 emniyet mensubu için tören düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2012 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2012 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emniyet'te 102 personel terfi etti

Merinos Kongre ve Kültür Merkezi Başkanlık Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Bursa Valisi Şahabettin Harput polis ve jandarma mensuplarının cansiperane çalıştıklarını söyledi. Polis müdürlerine seslenen Harput, "Eşlerinizin kıymetini bilin. Değerler için, polisimiz canını seve seve feda edebilmektedir. Ben polis müdürü eşlerine de sesleniyorum. Huzurlu kalple görev yaptığınız zaman daha verimli olursunuz. Sevgili hanımlar, bu çok önemli. Beyinizin işyerinde verimli, huzurlu olabilmesi, dağınık olmaması, kafasının dağınık olmaması, dikkatsiz olmaması, kafasının bir yere takılmaması ve böylece herhangi bir serseri bir kurşuna veya tuzağa düşmemesi için kafasının son derece sakin olması lazım. Giderken evden bu duygu ve dileklerle onları yolcu edin, Allah'a emanet edin" diye konuştu.

Bursa Emniyet Ali Osman Kahya, halkla ilişkilere büyük önem verdiklerini söyledi. Günlük ortalama 155 Polis İmdat Hattı'na 2 bin 500 civarında ihbar telefonu geldiğini belirten Kahya, e-mail yoluyla da vatandaşlardan gelen şikayetlerin hassasiyetle değerlendirildiğini söyledi.

Törende 10 emniyet müdür yardımcısı birinci sınıf emniyet müdürlüğüne, 11 şube müdürü 2. sınıf emniyet müdürlüğüne, 21 polis müdürü 3. sınıf emniyet müdürlüğüne, 16 emniyet amiri 4. sınıf emniyet müdürlüğüne, 19 baş komiser emniyet amirliğine, 6 komiser baş komiserliğe, 19 komiser yardımcısı da komiserliğe terfi etti. Birinci sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen polis müdürlerine rütbelerini Bursa Valisi Şahabettin Harput ve polis müdürlerinin eşleri birlikte taktı. İkinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 11 polis müdürüne de rütbelerini eşleri ve Bursa Garnizon Komutanı Ümit Yılmaz birlikte taktı.

Terfi törenine Bursa Valisi Şahabettin Harput, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Namık Yılmaz, Bursa Baro Başkanı Zekeriya Birkan, Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, MİT Bursa Bölge Başkanı ile terfi eden polis şeflerinin aileleri katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.