Hava Durumu

Emre Belözoğlu detayı dikkat çekti

TT Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde maç öncesinde sarı lacivertlilerin takım otobüsündeki detay dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2020 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2020 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emre Belözoğlu detayı dikkat çekti

Süper Lig'in 3. haftasında Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadelede kazanan çıkmadı ve ekipler golsüz eşitlikle sahadan ayrıldılar. Mücadele öncesi gündeme gelen isim ise Emre Belözoğlu oldu. Henüz resmi görevi açıklanmayan tecrübeli futbol adamının, takım otobüsünde teknik direktör Erol Bulut'un yanında yer alması dikkat çekti.

Fenerbahçe'de Sportif Direktör olarak görev alması beklenen ve sezon başında transferlerin hemen hepsinde önemli rol oynayan tecrübeli futbol adamının derbi maçı öncesinde takım otobüsünde Erol Bulut'un yanında yer alması kısa zamanda resmi açıklamanın yapılacağı şeklinde yorumlandı. Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe'de son olarak sportif direktörlük görevini üstlenen Damien Comolli, dönemin teknik direktörü Ersun Yanal ile her deplasmanda maçında yan yana bulunurlardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.