Hava Durumu

En iyi online video düzenleme programları

Video düzenlemek, pek fazla girişimde bulunmayan bir şeydir. Sürecin kendisi oldukça karmaşıktır ve videoları düzenlemek için gereken yazılım genellikle pahalıdır. Ayrıca, ilgili tekniklerin sağlam bir şekilde anlaşılmasını gerektirir. Ancak, video düzenleme işine girmek isteyenler ancak gerekli yazılıma veya yeterince güçlü bilgisayarlara sahip olmayanlar, yine de bir çevrimiçi video düzenleme hizmeti kullanarak bunu yapabilirler.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En iyi online video düzenleme programları

Çevrimiçi video düzenleme hizmetinin kullanımı çok daha kolaydır ve bazıları da ücretsizdir. Yine de en iyi yanı, videonun işlenmesi sunucularında gerçekleştirildiği için kullanıcının çok güçlü bir bilgisayara sahip olmasını gerektirmemesidir. Bunu sağlayan şey buluttur ve bu teknolojinin mevcut olmasından çok memnunuz. Bugün, sizin için doğru olanı seçmenize yardımcı olacak bu online video düzenleme hizmetlerinden bazılarına göz atacağız.

Çok sayıda çevrimiçi video düzenleyici mevcuttur ve diğer her şeyde olduğu gibi bazıları diğerlerinden daha iyidir. Ama her birinin onu iyi yapan bir yanı var. Bu hizmetlerden bazıları otomatiktir, yani yalnızca videoları yüklemeniz, müziği seçmeniz ve videonun oluşturulmasını beklemeniz yeterlidir, diğerleri ise her efekti seçebileceğiniz ve videonuzu tam olarak istediğiniz gibi yapabileceğiniz daha geleneksel bir yaklaşıma sahiptir.

1. InVideo

InVideo videolar için Canva gibidir. Bir çevrimiçi video düzenleme programından beklediğiniz her şeyle birlikte gelir - filtreler, efektler, şablonlar, çıkartmalar, araçlar ve daha fazlası. InVideo'nun çevrimiçi video düzenleyicisi, geniş bir ses ve grafik yelpazesi sunar. Kullanıcıları bağımlı kılan farklı metin stillerini kolayca ekleyebilirsiniz. Videoları ihtiyaçlarınıza göre kolaylıkla özelleştirin. Ücretsiz sürüm için bile, harika bir dizi güç geçişi, çok katmanlı destek ve daha fazlasını sağlar.

2. Magisto

Magisto, muhtemelen en basiti olduğu için en sevdiğimiz çevrimiçi video düzenleyicilerden biridir. Tek yapmanız gereken videolarınızı yüklemek, hangi müziği beğendiğinizi seçmek ve ardından bir fincan kahve içmek ve videonun oluşturulmasını beklemek. Tüm işlem yaklaşık 10 dakika sürer ve videonuz hazırdır. Birden fazla video yükleyebilirsiniz ve yazılım bunları otomatik olarak karıştırır ve istediğiniz film müziğini ekler (şarkı veritabanından seçebilir veya kendinizinkini yükleyebilirsiniz).

3. YouTube Video Düzenleyici

YouTube ayrıca çevrimiçi videoları düzenlemek için oldukça güçlü bir araç sunar. Hizmetin kullanımı ücretsiz olduğundan, yapabileceğiniz en iyi seçimlerden biridir. Ayrıca, istedikleri videoları ekleyebilecekleri, efektler ve müzikler ekleyebilecekleri için kullanıcılara daha fazla seçenek sunar. Tüm bunlar, kullanımı çok basit bir web arayüzünde yapılır ve işlemin tamamlanması birkaç dakika sürer.

4. weVideo

weVideo, kullanıcıların video yüklemesine ve düzenlemesine olanak tanıyan başka bir basit hizmettir. Bu hizmet, birden fazla video ekleme, düzenleme, geçiş ve görüntü efektleri ekleme imkanı sunduğundan çevrimdışı video düzenleyicilere benzer. Hizmet ücretsiz bir deneme sunarken, 15 dakikadan uzun videoları düzenlemek isteyen kullanıcılar bir ödeme planına bakmalıdır.

5. Loopster

Aslında oldukça iyi çalıştığı için Loopster'ın web sitesinin görünümüne aldanmayın. Üç adımda videonuzu terletmeden düzenleyebilir ve dışa aktarabilirsiniz. Ayrıca Loopster, kullanıcının film müzikleri gibi öğeler ekleyerek her videoyu manuel olarak düzenlemesine olanak tanır. Kullanımı çok basittir ve her şeyden önce ücretsiz bir araçtır.

Bu hizmetlerin sunduğu şey, basit bir video düzenleyiciden çok daha fazlasıdır. Herkese harika görünen videolar oluşturma ve bunları istedikleri gibi kullanma imkanı sunarlar. Video düzenleme diplomasına veya son derece güçlü bir bilgisayara sahip olmanıza gerek yok.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.