Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdal Torunoğulları'den Aboubakar açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, şampiyonluktan transfer çalışmalarına kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdal Torunoğulları'den Aboubakar açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, kazanılan şampiyonlukla ilgili TRT Spor'a konuştu.

Sergen Yalçın'ın transfer edilen oyunculardan çok iyi verim aldığını belirten Torunoğulları, "Hala o duyguların o heyecanın içindeyiz. Kısa sürede toparlarız inşallah bir de kupa maçımız var çünkü. Yaşamak gerek, anlatmakla bitmez. 3. şampiyonluğumu yaşıyorum. Herhalde her koşulda en zoru buydu. Çok garip bir sezona başladık. Koronavirüsten dolayı maçlar ertelendi, sonra başladı. Geçen sezon üçüncü olmamıza rağmen Trabzonspor'un yerine Şampiyonlar Ligi elemelerine gittik. Çok hazırlıksız yakalandık. Bu hazırlıksız yakalandığımız dönemde de çok büyük tepkiler de aldık, beceremiyorlar yapamıyorlar diye. Özellikle sayın başkanımız çok sabırla bize her şey güzel olacak rahat olun mesajını bize aşıladı. Transferlerimizi bitirdik, onu da eleştirmeye başladılar. Şimdi bir insanın gelip aynı gün uyum sağlaması olmuyor, bu süreç isteyen bir durum. Yaptığımız transferlerde de bana göre son derece başarılı olduk. Kısıtlı bütçelerle çok iyi transferler yaptık. Hoca o transferleri çok iyi değerlendirdi. Önemli olan hocanın oyuncuları oynatabilmesi. Hoca da çoğundan %100 verim aldı. Bu zorluklara rağmen çok güzel işler yaptık. Demek ki kısıtlı bütçelerle de güzel şeyler yapılabiliyormuş." şeklinde konuştu.

"Doğru transferler yapalım"

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın'ın görüşmesi sonrası takviyelere karar verileceğini söyleyen Torunoğulları, "Ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız. Sonuçta bir limit sorunumuz vardı, federasyondan onay almamız gerekiyordu. Bu kontratlar Beşiktaş'a kalıyor. Hayali şeylerle uğraşmamak, kulübü borç altına sokmamak gerekiyor. Doğru işler yapalım, doğru transferler yapalım. Nitekim örneğini de bu sezon yaşadık" dedi.

"Ghezzal ve Rosier'i takımda tutmak istiyoruz"

Ghezzal ve Rosier'in kazanılan şampiyonlukta büyük emekleri olduğunu belirten Torunoğulları, "Beşiktaş'ın da amacı onlarla tekrar anlaşmak. Hem Beşiktaş'a hem Türkiye'ye çok iyi uyum sağladılar. Hem de artık şampiyon takımın oyuncuları. Kalırlarsa gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. İkisinden de son derece memnunuz. Bu iki oyuncu hakikaten bize çok fark getirdi. İnşallah anlaşırız. Olmasa da dünyanın sonu değil ama olması için bütçemiz doğrultusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Aboubakar'ın oynamama nedeni...

Son olarak Aboubakar'ın sözleşmesinin uzamaması için oynamadığı spekülasyonlarına da yanıt veren Erdal Torunoğulları, kulüp doktorunun raporuna göre oyuncunun sakat olduğunu ve böyle üst düzey bir profesyonelin yanlış yapacağına inanmadığını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.