Hava Durumu

Erdoğan: FETÖ, dünyanın en gözü dönmüş örgütlerinden biri

Hindistan'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün dünyanın en gözü dönmüş örgütlerinden biri olduğunu belirterek, "Hindistan'ın FETÖ'yü ülkeden çıkaracağına inanıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2017 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2017 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan: FETÖ, dünyanın en gözü dönmüş örgütlerinden biri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

Türkiye'nin terörle mücadelesinde Hindistan ile tam bir dayanışma içerisinde olduğunu söyleyen Erdoğan, "Teröristler muhakkak döktükleri kanda boğulacaktır. Terör örgütlerinin irademize pranga vurmasına fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Erdoğan, görüşmede, FETÖ hakkında ayrıntılı bilgi verdiğini belirterek, "Bu karanlık yapı, dünyanın en tehlikeli, en gözü dönmüş örgütlerindendir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hindistan'ın, alacağı önlemlerle FETÖ'yü tamamen ülkeden çıkaracağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

"ERDOĞAN BUNU SÖYLEDİĞİ ZAMAN SERT OLUYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Jamia Millia İslamia Üniversitesince kendisine verilen fahri doktora törenine katıldı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinden beklenen nedir? Adalettir. Ama Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde adalet var mı? Asla böyle bir şey yok. Erdoğan bunu söylediği zaman sert oluyor, sevilmez oluyor. Tamam da biz kime kendimizi sevdireceğiz? Biz, dünya mağdurlarına, mazlumlarına kendimizi sevdirebiliyorsak bu bize yeter.

Hala Suriyeliler bombalanmaya devam etse, biz kapımızı yine kapatmayacağız. O varil bombalarından kaçan insanlara, o kimyasal silahlardan kaçan insanlara, o konvansiyonel silahlardan kaçan insanlara eğer kapılarımızı kapatırsak biz de zalimlerden olmaz mıyız? Zulme rıza zulümdür.

Türkiye'yi batılı haber ajanslarından değil, bizzat kaynağından takip edin."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.