Hava Durumu

Eriksen'den ilk mesaj: Bana neler olduğunu bilmek istiyorum

EURO 2020 B Grubu'nda oynanan Danimarka-Finlandiya maçında kalbi tekleyen, takım arkadaşı Kjaer ve sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından hayata dönen Christian Eriksen'den ilk açıklama geldi. Eriksen, "Desteklerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Kendimi iyi hissediyorum ve hiçbir şeyden vazgeçmedim. Tabii önce bana neler olduğunu bilmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eriksen'den ilk mesaj: Bana neler olduğunu bilmek istiyorum

Danimarka-Finlandinya maçında kalbi durup yere yığılan Eriksen, gün gün sağlığına kavuşuyor. Eriksen, kendisine destek olanlara ve mesaj gönderenlere teşekkür etti. Danimarkalı yıldız, "Desteklerinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum ve hiçbir şeyden vazgeçmedim. Tabii önce ne olduğunu anlamak istiyorum" diye konuştu.

"NEFES ALMIYORDU"

Danimarka doktoru Martin Boesen dünyanın endişeyle izlediği o anları şöyle anlattı: O yere yığılınca hemen bizi çağırdılar. Bilincini kaybetmişti. Yanına gittiğimde nefes alıyordu, nabzını hissediyordum. Sonrasında durum değişti. Herkesin gördüğü gibi kalp masajı yapmak zorunda kaldık. Sağlık ekibi olarak hemen harekete geçerek hızlı müdahalede bulunmamız Christian'ı yeniden hayata döndürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.