Hava Durumu

Eriksen'in hayata yeniden dönüşün hikayesi! Doktor o anları anlattı

Danimarka-Finlandiya maçında bilinci kapanan Christian Eriksen'in yeniden hayata dönüşünü olayın en yakın şahidi Danimarka Milli Takımı Doktoru Morten Boesen anlattı. Boesen korku dolu anlarla ilgili olarak, "Christian yere düştüğünde sahaya çağrıldık ve yanına gittiğimizde nefes alıyordu, nabzını da hissettik ancak bu durum çok çabuk değişti, hayatta tutmak için müdahale etmeye başladık" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2021 23:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2021 23:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eriksen'in hayata yeniden dönüşün hikayesi! Doktor o anları anlattı

Christian Eriksen'in Danimarka-Finlandiya maçında yürekleri ağza getirdiği anları ve sonrasını, kendisine saha içinde ilk müdahaleyi gerçekleştiren Danimarka Milli Takımı Doktoru Morten Boesen anlattı.

"DURUMU ÇOK ÇABUK DEĞİŞTİ"

Eriksen'in yanına gittikten sonra oyuncunun nabzının yavaşladığını söyleyen Boesen, "Christian yere düştüğünde sahaya çağrıldık ve yanına gittiğimizde nefes alıyordu, nabzını da hissettik ancak bu durum çok çabuk değişti, hayatta tutmak için müdahale etmeye başladık. Neyse ki hayata tutundu ve hastaneye gitmeden önce onunla konuşabildim. Hastaneye detaylı kontroller için gitti" ifadelerini kullandı. Boesen, Eriksen'in ailesiyle konuşmadığı için daha fazla detaya giremeyeceğini de belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.