Hava Durumu

Ermaksan'dan Dev Makine

Mississippi Nehri'ndeki yük taşıma gemileri Ermaksan'ın ürettiği dev abkant pres ile imal edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2012 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2012 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ermaksan'dan Dev Makine

Amerika'da gemi inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir firmaya Ermaksan tarafından Türkiye'de bugüne kadar üretilen en büyük tek parça 14,8 m ve 1500 ton CNC Abkant Pres makinesi başarı ile teslim edildi.

Makine sektörünün uluslararası arenada önde gelen firmalarından biri olan Ermaksan Makine son projesiyle fark yaratıyor.

Ermaksan'ın Amerika'daki satış, pazarlama ve dağıtım şirketi olan ErmakUSA, satış sonrası benzersiz servis hizmetiyle Kuzey Amerika'daki faaliyetlerini başarı ile sürdürmektedir. Bu başarılarına bir yenisini daha ekleyen ErmakUSA, 10 ay önce satış anlaşması imzalanan makineyi başarı ile teslim etti. Ermaksan yetkilileri makine'nin 14,8 m uzunluk ve 1500 ton baskı kuvveti ile Türkiye'de bugüne kadar bu tonajda üretilmiş en büyük tek parça CNC Abkant Pres olduğuna dikkat çekti.

Ermaksan'ın uzman mühendisleri bu dev makineyi, Amerika'nın en büyük gemi imalatçıları arasında yer alan bir firma için özel olarak tasarladıklarını ve Mississippi Nehri'ndeki yük taşıma gemilerinin imalatında kullanılmak üzere ürettiklerini belirttiler.

2012 yılına hızlı bir başlangıç yapan Ermaksan, başarı ile gerçekleştirdiği bu dev projeye, yükselen değerleri ve geleceğin teknolojisini yansıtarak, sac metal sektöründe dünya çapında konusunda lider firmalar arasında yer aldığını kanıtladı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.